Şoferii din toată ţara pot plăti contravaloarea poliţelor RCA în reţeaua PayPoint

T.B.
Ştiri utilitare / 1 februarie

Şoferii din toată ţara pot plăti contravaloarea poliţelor RCA în reţeaua PayPoint

PayPoint România, operatorul de plăţi în numerar pentru o gamă variată de servicii oferite în puncte de retail, anunţă extinderea parteneriatului cu Scala Assistance: conducătorii auto din România au de acum posibilitatea de a achita şi poliţele RCA în cele aproximativ 20.000 magazine partenere PayPoint din toată ţara, se arată într-un comunicat al PayPoint România, remis redacţiei.

Noul serviciu este posibil datorită semnării unui acord de colaborare cu Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare, brokerul companiei Scala Assistance. PayPoint şi Scala Assistance colaborează încă din 2015 pentru oferirea serviciului de plată a contravalorii rovinietei în magazinele cu sigla galbenă PayPoint din toată ţara, serviciu ce a ajuns să se bucure în timp de o foarte mare popularitate, mai ales în rândul românilor care nu au în apropiere canale alternative, relatează sursa menţionată.

Tranzacţiile sunt simple, sigure, rapide şi fără comisioane. Pentru plata unei poliţe RCA, şoferul vine într-un magazin partener PayPoint si se adresează vânzătorului, care introduce pe terminal numărul de înmatriculare al maşinii (ceea ce permite precompletarea automată a informaţiilor despre vehicul) şi anumite date despre utilizator (inclusiv numărul de telefon şi adresa de email) pentru plata poliţei RCA, potrivit sursei. La final, consumatorul achită în numerar, terminalul emite chitanţa aferentă încasării contravalorii RCA-ului, iar poliţa este transmisă de către Asistentul în Brokeraj pe adresa de email comunicată. Serviciul de încasare a contravalorii unei poliţe RCA este disponibil atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, precizează sursa.

Potrivit comunicatului, "Achitarea poliţelor RCA reprezintă un segment de plată mult-aşteptat de utilizatorii PayPoint, ce vine în completarea serviciilor disponibile pe POS-urile din locaţiile noastre. Milioanele de şoferi din ţară au acum la dispoziţie o reţea naţională de aproximativ 20.000 de puncte de plată, unde îşi pot achita RCA-ul simplu şi rapid. În acest context, ne bucurăm să anunţăm extinderea parteneriatului cu Scala Assistance, ca asistent în brokeraj sub Obsidian Broker; este compania cu care colaborăm de mulţi ani pentru oferirea serviciilor de plată a contravalorii rovinietei şi a taxei de trecere a podului de la Feteşti - Cernavodă şi suntem convinşi că acelaşi succes îl va avea de acum şi serviciul nou lansat, cel de achitare a RCA-ului." - Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

Conform sursei citate, "Suntem onoraţi să dezvoltăm parteneriatul cu PayPoint România pentru achiziţia de RCA de către conducătorii auto de pe tot teritoriul ţării. Atât rovinietele cât şi asigurările RCA ajung rapid la consumatori prin intermediul PayPoint, iar acest lucru creşte standardul de accesibilitate şi flexibilitate pe care ni-l dorim.", a declarat Dl. Salathe Hansjûrg, CEO Scala Assistance.

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
aopjnr.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9714
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6645
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1091
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8281
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.6861

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb