Softbinator Technologies deschide un punct de lucru în Silicon Valley, SUA

G.D.
Companii / 19 mai

Softbinator Technologies deschide un punct de lucru în Silicon Valley, SUA

Valley, SUA

Softbinator Technologies (BVB: CODE), companie românească de dezvoltare software, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea pe piaţă de produse inovatoare alături de clienţi locali şi internaţionali, anunţă închirierea unui spaţiu permanent în SUA, în Silicon Valley, care va funcţiona ca punct de lucru al companiei în această ţară, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Ora exactă în tehnologie se dă din SUA, mai exact din Silicon Valley. Piaţa americană este principalul generator de clienţi pentru Softbinator, iar deschiderea unui birou acolo este un pas firesc pentru noi, care ne va aduce o serie de avantaje şi oportunităţi. Pe de-o parte, vom fi mai aproape de clienţii existenţi şi vom avea posibilitatea să întărim relaţiile cu aceştia, iar pe de altă parte, vom putea atrage noi clienţi într-un mod mai eficient şi facil. Pentru Softbinator prezenţa pe această piaţă înseamnă şi consolidarea modelului de lucru existent, deoarece vom avea oportunitatea de a continua să creăm proprietate intelectuală, produse patentabile prin tehnologie cutting-edge într-un ritm accelerat. Concurenţa pe piaţa din SUA este una acerbă, dar acest lucru reprezintă un avantaj uriaş pentru că ne motivează să evoluăm din toate punctele de vedere," a declarat Daniel Ilinca, fondator şi CEO al Softbinator Technologies.

Potrivit sursei citate, în luna octombrie a anului 2021, Daniel Ilinca împreună cu Andrei Pitiş, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei, au fost prezenţi în San Francisco, Palo Alto şi Mountain View, unde au pus bazele mai multor parteneriate pentru companie. Acela a fost şi momentul în care Softbinator Technologies a luat decizia de a deschide un birou în Silicon Valley în 2022. De la acel moment şi până în prezent a avut loc o serie de alte deplasări, care s-au încheiat săptămâna aceasta cu închirierea primului sediu Softbinator Technologies în SUA. În perioada următoare, compania se va axa pe înfiinţarea unei societăţi de tip LLC pe teritoriul american.

În ceea ce priveşte portofoliul de clienţi, Softbinator Technologies îşi propune ca peste 70% dintre clienţii noi care se vor alătura companiei până la finalul acestui an să provină de pe piaţa americană. În primele trei luni din 2022, Softbinator a atras deja patru noi clienţi din SUA, unul din Silicon Valley, cu activitate în zona de servicii de siguranţă şi securitate ale cărui produse sunt folosite de milioane de utilizatori la nivel mondial. Un alt client provine din zona de transporturi, cel de-al treilea din industria de blockchain (NFT), iar cel de-al patrulea activează în domeniul inteligenţei artificiale, creare şi stocare de conţinut video.

Începând cu 2022, Softbinator Technologies are un departament de business development dedicat domeniului blockchain, prin care urmăreşte să atragă venituri din soluţii blockchain care să reprezinte cel puţin 10% din cifra de afaceri. În prezent, departamentul are semnate contracte cu clienţi noi, a căror valoare se apropie de jumătate din procentul vizat. În plus, compania a început să exploreze cadrul legal şi financiar pentru a accepta plata în criptomende (stable coins).

Softbinator Technologies este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti din data de 17 decembrie 2021 şi se tranzacţionează sub simbolul CODE. Compania are o capitalizare de piaţă de peste 70 milioane de lei, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro