Softelligence prognozează o creştere a veniturilor de până la 30% în 2021

Companii / 18 ianuarie

Softelligence prognozează o creştere a veniturilor de până la 30% în 2021

Compania de tehnologie şi consultanţă Softelligence prognozează un 2021 provocator, dar mai predictibil decât 2020, în care estimează că veniturile companiei vor evolua cu +25-30%. În acelaşi timp, echipa urmează să se mărească cu cel puţin 60 de noi angajaţi ce urmează a fi recrutaţi pe parcursul anului, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"2020 a fost un an atipic pentru majoritatea companiilor, dar pe noi ne-a ajutat să consolidăm puternic relaţia cu clienţii noştri din domeniul asigurărilor şi al serviciilor bancare şi, de asemenea, să încheiem parteneriate noi cu companii de prestigiu global precum Instanda şi Databricks. Aceste două parteneriate ne-au ajutat să aducem pe piaţa din România soluţii inovatoare de accelerare a digitalizării companiilor din sectorul financiar. Suntem, de asemenea, mulţumiţi că, într-un an atât de provocator am reuşit să rămânem concentraţi pe livrarea unor soluţii de top clienţilor noştri, ceea ce s-a reflectat în creşterea per ansamblu a companiei, pentru al şaptelea an consecutiv", declară Adrian Blidăruş, CEO al Softelligence.

Compania a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri cu 10% peste cea din anul precedent, în ciuda contextului economic dificil.

Recent, Softelligence a încheiat un parteneriat cu Databricks pentru a accelera inovaţia şi a sprijini echipele care se ocupă de prelucrarea, analiza şi interpretarea datelor în a soluţiona cele mai complexe provocări din domeniul lor. Integrarea în soluţiile şi serviciile oferite de Softelligence a tehnologiilor Databricks va permite companiei să vină cu propuneri adaptate nevoilor actuale ale industriei financiar-bancare unde analiza unificată a datelor este acum prioritară.

Anterior, Softelligence încheiase un parteneriat cu compania insuretech britanică INSTANDA, dezvoltatorul platformei omonime de subscriere şi distribuţie pentru produsele de asigurare. Platforma găzduită în Microsoft Azure este no-code, adică nu necesită scrierea vreunei linii de cod pentru a genera un prototip al unui produs de asigurare. Astfel, echipele de dezvoltare de produse din cadrul companiilor de asigurări au posibilitatea de a configura, fără să fie specializate în programare, de la produse simple de asigurări generale şi până la asigurări de viaţă şi sănătate.

Obiectivul acestui parteneriat între Softelligence şi INSTANDA a fost de a oferi asigurătorilor din Europa Centrală şi de Est acces la tehnologie dedicată industriei de asigurări care să accelereze transformarea digitală, nevoie accentuată în acest moment, pe fondul crizei generate de Covid-19, dar şi în anii care urmează, în perspectiva schimbării comportamentului de consum.

La final de 2020, Softelligence a îmbrăcat şi haine noi, prezentându-şi în premieră noua imagine de brand, actualizată şi conectată la tendinţele globale.

"Procesul de reînnoire a componentei vizuale de brand s-a derulat pe parcursul ultimelor 6 luni şi a presupus reanalizarea principalelor valori care ghidează compania şi angajaţii săi în activitatea lor de zi cu zi, stabilirea principalelor atuuri pe care Softelligence le are în relaţia cu clienţii şi partenerii şi înglobarea acestor noi valenţe într-o imagine care să le transmită mai uşor, mai fluid şi care să ajungă mai repede la toţi cei care interacţionează cu compania noastră, cu noi", sumarizează Adrian Blidăruş povestea rebrandingului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Foarte mișto! Din ciclul ce frumos, minunat și cald e afară. Alți intermediari care vor să roadă un oscior. Rebranding le trebuia, ăla vechi era ros pe la tur. Însuși numele firmei mustește de 'telijență.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

24 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0100
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6714
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.0869

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Learning and Development Conference 2021
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro