Soluţia completă E.ON cu panouri fotovoltaice pentru clienţii casnici, disponibilă în 10 judeţe din ţară

G.U.
Companii / 26 august

Soluţia completă E.ON cu panouri fotovoltaice pentru clienţii casnici, disponibilă în 10 judeţe din ţară

Lansată anul trecut, E.ON Solar Home - soluţia completă cu panouri fotovoltaice dedicată clienţilor casnici - este acum disponibilă în judeţele Iaşi,Timiş, Arad, Suceava, Neamţ, Vaslui, Botoşani, Bacău, Cluj şi Mureş şi ar putea fi extinsă şi în alte judeţe din ţară, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei. Aceasta este destinată viitorilor prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară şi astfel să îşi reducă consumul de electricitate din reţea, protejând în acelaşi timp mediul.

Surplusul de energie electrică care rezultă din panourile fotovoltaice se injectează în reţea şi este achiziţionat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel clientul obţine o reducere a cheltuielilor cu factura de electricitate şi astfel ne asigurăm că nimic din ce se produce nu este irosit.

"Remarcăm o creştere constantă a interesului clienţilor noştri de a produce şi folosi surse de energie verde, nepoluantă. Anul trecut, când am lansat E.ON Solar Home, am început cu trei judeţe. La un an de la lansare, soluţia este disponibilă în zece judeţe din aria tradiţională a companiei noastre. E.ON Solar Home se pliază perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabilă şi de aceea ne gândim să o extindem treptat şi în alte judeţe din ţară", declară Claudia Griech, Director General al E.ON Energie România.

Soluţia E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, întocmirea proiectului tehnic, obţinerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice şi montarea acestuia, precum şi mentenanţa sistemului de panouri fotovoltaice şi verificarea instalaţiei electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, în baza contractului încheiat cu viitorul prosumator.

Potrivit sursei citate, clienţii pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind că ratele lunare sunt fixe, dar plata se poate face şi integral. Detalii despre produsul E.ON Solar Home se pot afla accesând eon.ro.

Încurajăm toţi clienţii care doresc să instaleze acasă o soluţie de energie verde să aleagă factura electronică în locul celei tipărite şi astfel să contribuim împreună la reducerea amprentei de carbon şi la protejarea mediului înconjurător.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2021
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

29 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3853
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7366
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8544
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3079

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro