Soluţiile de infrastructură Vertiv pregătite pentru inteligenţa artificială sunt în centrul atenţiei la Datacloud Global Congress 2024

R.S.
Companii / 29 mai

Soluţiile de infrastructură Vertiv pregătite pentru inteligenţa artificială sunt în centrul atenţiei la Datacloud Global Congress 2024

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, îşi va prezenta cele mai recente inovaţii la Datacloud Global Congress, întâlnirea la vârf a directorilor seniori şi liderilor din spaţiul TIC (tehnologia informaţiei şi comunicaţiei), în perioada 4-6 iunie la Cannes, Franţa. Vertiv va prezenta cele mai recente progrese în soluţiile de infrastructură pentru aplicaţiile AI (inteligenţă artificială) şi HPC (calcul de înaltă performanţă) la standul său #72, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta inovaţiile sale direct şi de a intra în legătură cu experţi în tehnologie, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Giordano (Gio) Albertazzi, CEO Vertiv, spune: "Datacloud oferă în mod constant conţinut care provoacă gândirea şi participanţi dornici să afle despre modul în care industria avansează în tehnologia centrelor de date. Aşteptăm cu nerăbdare să prezentăm produsele şi soluţiile noastre end-to-end care sprijină infrastructura digitală critică şi adoptarea AI pentru clienţi şi să evidenţiem poveştile recente de succes care demonstrează modul în care îi ajutăm pe clienţii noştri să abordeze provocările lor unice", potrivit comunicatului.

La standul Vertiv, participanţii vor putea experimenta aplicaţia Vertiv XR, Showroom-ul virtual şi se vor alătura tururilor VR ghidate exclusive pentru a se familiariza cu cele mai recente oferte de gestionare termică şi a energiei care susţin aplicaţiile AI ale clienţilor şi pentru a le explora capacităţile prin intermediul experienţelor virtuale şi de realitate augmentată. Participanţii vor avea, de asemenea, oportunitatea exclusivă de a vedea soluţiile integrate Vertiv de ultimă generaţie pentru alimentarea şi răcirea unor varietăţi de aplicaţii AI critice. Cu cel mai complet portofoliu de sisteme de alimentare şi răcire, expertiză aprofundată şi acoperire globală, Vertiv este un partener de soluţii preferat pentru cei mai importanţi producători de cipuri AI din lume.

Vertiv va contribui la aceste sesiuni cheie astfel:

Viitorul centrelor de date: Cum ţinem pasul cu cerinţele AI şi HPC?

5 iunie, 10:20 - 11:00 am CEST, Palais des Festivals, Cannes

Fiţi alături de Gio Albertazzi, CEO Vertiv, şi de alţi experţi din industrie în această sesiune ce nu trebuie ratată, care pune în discuţie modalităţile prin care putem naviga cu succes în era AI şi gestiona cerinţele HPC pe această piaţă cu creştere rapidă.

Albertazzi va prezenta aspectele cheie privind modernizările şi construcţiile noi, discutând despre modul în care disponibilitatea energiei devine un factor determinant pentru succesul adoptării AI. El va prezenta, de asemenea, informaţii despre modul în care parteneriatele cu producătorii de top de microcipuri AI remodelează industria şi despre modul în care Vertiv îşi aplică deceniile de experienţă şi progresele de pionierat pentru a susţine şi alimenta adoptarea AI astăzi şi pentru a permite dezvoltarea viitoare a aplicaţiilor AI, se menţionează în comunicat.

Centrul de date Gulf Data Hub oferă soluţii eficiente din punct de vedere energetic pentru a permite construirea eficientă a centrelor de date

5 iunie, 14:55 - 15:10 pm CEST, Palais des Festivals, Cannes

Tarek Ghaoui, director de portfoliu, Gulf Data Hub (GDH)

Tassos Peppas, director regional pentru Orientul Mijlociu, Turcia şi Africa Centrală (METCA), Vertiv

Ian Paul, director de segmente strategice colo & hyperscale pentru METCA, Vertiv

Gulf Data Hub (GDH) este un furnizor de top de servicii de colocare şi centre de date special create, care operează şase centre de date în Dubai Silicon Oasis (DSO), trei dintre ele având o capacitate de 16 MW fiecare. Cel mai recent efort al GDH a implicat conceptualizarea unei unităţi de cercetare moderne şi eficiente din punct de vedere energetic, dedicate biotehnologiei şi generării de energie regenerabilă. Obiectivul său principal a fost să integreze elementele arhitecturale şi tehnologice, acordând prioritate sustenabilităţii mediului şi minimizând amprenta ecologică asociată cu instalaţia. Participaţi la sesiune pentru a afla mai multe despre cum soluţiile Vertiv au contribuit la creşterea eficienţei totale a centrului de date GDH, la menţinerea fiabilităţii maxime şi la întreţinerea uşoară.

Revoluţionarea peisajului datelor din Suedia: o privire asupra evoluţiei centrului de date de ultimă generaţie Conapto cu suportul pentru reţea dinamică de la Vertiv

6 iunie, 11:10 - 11:25 am CEST, Palais des Festivals, Cannes

Stefan Nilsson, director comercial, Conapto

Andrea Ferro, VP channel, aplicaţii IT & edge pentru EMEA, Vertiv

Victor Elm, director segment strategic şi parteneri, colo & hyperscale pentru Europa de Nord, Vertiv

Principala provocare adusă de Conapto a fost cum să maximizeze potenţialul întregii capacităţi a sistemului de alimentare neîntreruptibilă (UPS). Vertiv, Conapto şi Fever Energy au preluat această provocare actualizând instalaţia existentă şi asigurând calificarea Conapto pentru programul FFR (Fast Frequency Reserve) care ajută la stabilizarea reţelei naţionale, demonstrând capabilităţile sistemului UPS în conformitate cu piaţa de energie electrică. Citiţi comunicatul de presă şi studiul de caz pentru a afla mai multe despre proiect, se precizează în comunicat.

În seara zilei de 5 iunie, Vertiv va găzdui evenimentul exclusiv Data Center Networking (DCN), o seară excepţională plină de discuţii captivante şi oportunităţi de relaţionare cu lideri şi vizionari din industrie, pentru a obţine o perspectivă asupra celor mai recente tendinţe, inovaţii şi bune practici din industrie.

Vertiv se află, de asemenea, pe lista scurtă la trei categorii pentru premiile Datacloud Global Awards 2024: Excelenţă în Data Center Europa şi Decarbonizarea Electricităţii cu Conapto; plus Excelenţă în Data Center Orientul Mijlociu şi Africa împreună cu Medallion.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2157
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8883
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.6146

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb