Sorana Baciu şi Mariana Antoniou - în Consiliul de Administraţie al Alpha Bank

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Sorana Baciu şi Mariana Antoniou s-au alăturat Consiliului de Administraţie (CA) al Alpha Bank, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Acesta arată că Sorana Baciu este consultant internaţional în management, cu experienţă de peste 20 de ani în elaborarea strategiilor şi finanţarea afacerilor, precum şi în managementul unor companii internaţionale şi locale. Domnia sa a construit o carieră internaţională în sectorul băncilor comerciale şi de investiţii şi în industria de petrol si gaze. A activat în funcţii de management executiv, dar şi non-executiv, ca membru în consilii de administraţie. Este activă în câteva ONG-uri care promovează buna guvernanţă corporativă şi diversitatea în leadership şi este preşedinte al Asociaţiei Administratorilor Independenţi din România. Doamna Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, având un Master în Relaţii Economice Internaţionale, precum şi Universitatea McGill din Montreal, Canada, unde a obţinut un Master în Managementul Politicilor Economice.

Mariana Antoniou are o experienţă extinsă în contabilitate şi taxe. Domnia sa a venit în Alpha Bank în anul 1987, iar în 2013 a fost numită senior manager al Diviziei de contabilitate şi taxe. Este membră în consiliile de administraţie la mai multe companii din Grup. În anul 2014 s-a alăturat Hellenic Banking Association (HBA) în calitate de şef al Comisiei de contabilitate şi reprezintă HBA în cadrul Comitetului de Contabilitate al Federaţiei Europene a Băncilor. A studiat administrarea afacerilor şi contabilitate la Athens University of Economics and Business şi deţine un MBA de la Hellenic Management Association.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS