Abonament gratuit

Sorana Baciu şi Mariana Antoniou - în Consiliul de Administraţie al Alpha Bank

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Sorana Baciu şi Mariana Antoniou s-au alăturat Consiliului de Administraţie (CA) al Alpha Bank, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

Acesta arată că Sorana Baciu este consultant internaţional în management, cu experienţă de peste 20 de ani în elaborarea strategiilor şi finanţarea afacerilor, precum şi în managementul unor companii internaţionale şi locale. Domnia sa a construit o carieră internaţională în sectorul băncilor comerciale şi de investiţii şi în industria de petrol si gaze. A activat în funcţii de management executiv, dar şi non-executiv, ca membru în consilii de administraţie. Este activă în câteva ONG-uri care promovează buna guvernanţă corporativă şi diversitatea în leadership şi este preşedinte al Asociaţiei Administratorilor Independenţi din România. Doamna Baciu a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, având un Master în Relaţii Economice Internaţionale, precum şi Universitatea McGill din Montreal, Canada, unde a obţinut un Master în Managementul Politicilor Economice.

Mariana Antoniou are o experienţă extinsă în contabilitate şi taxe. Domnia sa a venit în Alpha Bank în anul 1987, iar în 2013 a fost numită senior manager al Diviziei de contabilitate şi taxe. Este membră în consiliile de administraţie la mai multe companii din Grup. În anul 2014 s-a alăturat Hellenic Banking Association (HBA) în calitate de şef al Comisiei de contabilitate şi reprezintă HBA în cadrul Comitetului de Contabilitate al Federaţiei Europene a Băncilor. A studiat administrarea afacerilor şi contabilitate la Athens University of Economics and Business şi deţine un MBA de la Hellenic Management Association.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

23 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1013
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5070
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4820
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.1113

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Topul firmelor din Bucuresti 2020
Legal Accelerators
Forumul padurilor

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie