Retail

SORIN CÎMPEANU:"Sunt de acord cu un feedback al elevilor privind activitatea profesorilor, nu şi cu evaluarea acestora de către elevi"

A.P.
Politică / 25 aprilie

"Sunt de acord cu un feedback al elevilor privind activitatea profesorilor, nu şi cu evaluarea acestora de către elevi"

Ministrul Educaţiei Naţionale respinge ideea unor evaluări făcute de către elevi profesorilor lor, el afirmând că un cadru didactic poate fi evaluat profesional doar de către cineva care are cel puţin studiile sale. Sorin Cîmpeanu afirmă că susţine ideea unui feedback din partea elevilor. "Este un lucru pe care eu îl susţin, nu evaluarea profesorilor de către elevi, nu au cum", afirmă Cîmpeanu, citat de news.ro.

"Nu se vorbeşte despre evaluarea profesorilor de către elevi, pentru că asta este un lucru fără sens. Ca să evaluezi, trebuie să ai acelaşi nivel, cel puţin acelaşi nivel cu cel pe care-l evaluezi. Aaa, că vorbim despre feedback din partea elevilor, ăsta este un lucru foarte bun", a afirmat Sorin Cîmpeanu duminică seară, la Antena 3.

Ministrul a precizat că vede "o mare problemă" în ceea ce priveşte părerea elevilor cu privire la notele puse de către profesori.

Cîmpeanu cataloghează drept "o iniţiativă foarte bună" ideea Consiliului Naţional al Elevilor de a crea o fişă cu întrebări pentru feedback cu privire la activitatea profesorilor de la clasă, subliniind că în Ministerul Educaţiei "se ocupă un secretar de stat". El a arătat că nu fişele privind feedback-ul concepute de reprezentanţii elevilor vor fi implementate în şcoli din anul şcolar viitor.

"Feedback din partea elevilor da, este un lucru bun, dar a nu se confunda cu evaluarea. Feedback-ul e feedback, evaluarea e evaluare. Pentru evaluare trebuie să ai cel puţin nivelul de competenţă al celui evaluat", a adăugat ministrul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Da ,așa e normal

    Adică un spectator nu poate face diferența dintre Morutan si Messi chiar dacă nu se ridica la nivelul lor fotbalistic ? Ba poate !

    Elevii ,intuitiv, conștientizează care e bine pregătit ,care are calități pedagogice și umane, care își dă " sufletul " pe " terenul " cunoașterii! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

15 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0623
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5208
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7176
Gram de aur (XAU)Gram de aur243.3369

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro