Specialişti din 13 ţări participă astăzi la Romanian Agri Trade Summit

D.T.
Miscellanea / 22 februarie

Specialişti din 13 ţări participă astăzi la Romanian Agri Trade Summit

Peste 400 de specialişti din 13 ţări participă, astăzi, la evenimentul internaţional Romanian Agri Trade Summit, organizat la Bucureşti, informează Agerpres.

Potrivit organizatorilor, în cadrul sesiunii de deschidere sunt aşteptaţi să susţină discursuri: Nicolae Ciucă - premierul României, Janusz Wojciechowski - comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Mircea Geoană - secretar general adjunct al NATO, Alicia Hernandez - regional agricultural counselor, USDA, Achim Irimescu - ministru plenipotenţiar la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, şi Sorin Moise - secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Romanian Agri Trade Summit pune în discuţie teme actuale stringente pentru Agribusiness în cadrul panelurilor şi sesiunilor de prezentare, care vor crea cadrul propice unui dialog complex între analişti de renume, autorităţi şi jucători majori din piaţa agricolă locală şi internaţională, adaugă sursa.

Evenimentul este organizat de AGRIColumn şi Godmother şi combină în aceeaşi zi sesiuni de paneluri de discuţii pe teme de impact în domeniu, cu o secţiune extinsă de expoziţie şi zone dedicate pentru discuţii de business "1 la 1". AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe şi complete în România şi în ţările riverane Dunării.

Raportul AGRIColumn este folosit ca instrument de lucru de companii din România, Serbia, Ungaria, Bulgaria şi Turcia şi utilizat ca mediu de informare corectă de către Guvernul României, instituţia prezidenţială şi Ministerul Agriculturii.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9749
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7214
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1471
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7597
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.8747

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb