SPITALUL COLENTINA CONTRAZICE DECLARAŢIILE LUI VOICULESCUToate decesele înregistrate au fost raportate cu respectarea tuturor reglementărilor legale în vigoare

J.P.
Miscellanea / 19 aprilie

Toate decesele înregistrate au fost raportate cu respectarea tuturor reglementărilor legale în vigoare

Spitalul Colentina susţine, într-un comunicat de presă, că toate decesele înregistrate au fost raportate cu respectarea tuturor reglementărilor legale în vigoare, iar afirmaţiile care pun la îndoială acest fapt nu au o bază reală, congorm G4media.

Spitalul Clinic Colentina funcţionează ca spital suport COVID începând din 27 martie 2020.

Potrivit sursei citate, din 27 martie 2020 şi până în 19 aprilie 2021 (ora 9.00), Spitalul Colentina a raportat în aplicaţia informatică Alerte MS un număr de 727 de decese COVID. Totodată, în aplicaţia Corona Forms, până la data de 19 aprilie 2021 (ora 14.00), au fost raportate în dinamică, conform metodologiei INSP, un număr de 731 de decese COVID, diferenţa de 4 decese fiind din cauza orei diferite de raportare.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat luni la Europa FM că, înainte de a pleca din funcţie, a descoperit diferenţe majore de raportare a numărului de decese Covid. El spune că acest lucru a fost observat când au fost comparate cele două platforme de raportare: cea a spitalelor şi cea a raportărilor totale, ce include şi datele transmise de medicii de familie, prin DSP-uri. Voiculescu a dat exemplul Spitalului Colentina, din Bucureşti, unde spune că este o diferenţă de peste 500 de cazuri între cele două raportări.

Comunicatul de presă integral al Spitalului Colentina:

Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, privind modalitatea de raportare a numărului de decese provocate de COVID-19 şi presupuse inadvertenţe care ar fi fost constatate recent, considerăm necesar să facem următoarele precizări:

Spitalul Clinic Colentina funcţionează ca spital suport COVID începând din data de 27.03.2020.

Toate decesele înregistrate de atunci şi până în prezent, au fost raportate de către unitatea sanitară cu respectarea tuturor reglementărilor legale în vigoare, iar afirmaţiile care pun la îndoială acest fapt nu au o bază reală.

Din data de 27.03.2020 şi până în data de 19.04.2021 (ora 9.00), Spitalul Clinic Colentina a raportat în aplicaţia informatică Alerte MS un număr de 727 de decese ale unor pacienţi COVID-19.

Totodată, în aplicaţia Corona Forms, până la data de 19.04.2021 (ora 14.00), au fost raportate în dinamică, conform metodologiei INSP, un număr de 731 de decese COVID-19.

Ambele raportări pot fi verificate şi certificate cu uşurinţă de către autorităţile competente, diferenţa minimă dintre ele având drept cauză un factor strict obiectiv, respectiv ora diferită la care cele două raportări sunt făcute în cursul zilei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro