Spitalul Judeţean Constanţa interzice accesul vizitatorilor în secţiile cu risc

S.B.
Miscellanea / 9 ianuarie

Spitalul Judeţean Constanţa interzice accesul vizitatorilor în secţiile cu risc

Spitalul Judeţean Constanţa a anunţat că interzice accesul vizitatorilor în secţiile cu risc, printre care neonatologie, pediatrie şi chirurgie, începând de marţi, iar pentru celelalte secţii vizitele vor fi limitate la două ore pe zi, informează news.ro.

Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că luat o serie de măsuri, în vederea prevenirii răspândirii infecţiiilor respiratorii, având în vedere contextul epidemiologic actual privind creşterea numărului de cazuri de gripă şi viroze.

"Astfel, începând de marţi, accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa va fi permis după cum urmează: luni - duminică, între orele 13.00 - 15.00. Totodată, în vederea protejării pacienţilor şi a personalului medical, se interzice accesul vizitatorilor în secţiile cu risc: Neonatologie, Obstetrică Ginecologie 1 şi 2, Pediatrie, Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică. Venim în sprijinul pacienţilor internaţi în secţiile unde programul de vizită este suspendat, cu personal care va asigura serviciul de curierat, zilnic, în intervalele orare 11.00-12.00 şi 16.00-17.00. Punctul de întalnire este la intrarea în Spital dinspre bulevardul Tomis (uşa rotativă)", a transmis conducerea Spitalului Judeţean Constanţa.

Sursa citată a precizat că este permis accesul unui vizitator la un pacient în saloanele cu trei paturi, în timp ce în saloanele cu patru - şase paturi pot fi vizitaţi cel mult doi pacienţi în acelaşi timp.

De asemenea, durata vizitei este limitată la 15 minute şi nu este permis accesul vizitatorilor care prezintă semne clinice de infectii respiratorii sau aflaţi în stare de ebrietate.

Totodată, este obligatorie purtarea echipamentului de protecţie. Acesta este pus la dispozitia vizitatorilor gratuit şi se regăseşte la intrarea în fiecare secţie.

Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa a menţionat că masca de protecţie este obligatorie în incinta spitalului, în timpul vizitei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb