Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Sport susţinut, britanicii investesc 280.000.000 de euro în terenuri de tenis

O.D.
Ziarul BURSA #Sport /

Rezultatele bune în sport se obţin ca urmare a unor politici publice coerente, alimentate cu foarte mulţi bani. Iată un exemplu: federaţia britanică va investi în următorii zece ani 250 de milioane de lire sterline (280 de milioane de euro) în 96 de centre cu terenuri de tenis acoperite, informează BBC. Dintre acestea, 72 vor fi în Anglia şi câte 12 în Ţara Galilor şi Scoţia. În total, numărul de astfel de centre va ajunge la 396.

Federaţia britanică (LTA) răspunde în acest fel criticilor fostului lider ATP Andy Murray, care a acuzat forul că a eşuat în a capitaliza succesul său şi al altor jucători profesionişti, ca Johanna Konta, Kyle Edmund şi Jamie Murray, în atragerea copiilor către tenis. 

Conform News.ro, LTA promite că 95 la sută din populaţia Angliei şi Ţării Galilor va avea un centru de tenis la cel mult 30 de minute de condus maşina de acasă. Scott Lloyd, şeful executiv al LTA, a expus parţial planurile: "Nu putem garanta asta pentru Scoţia, din cauza geografiei regiunii, dar am început un plan pentru şapte proiecte care vor include 28 de terenuri «indoor», în următoarele 12-18 luni, aşa că umplem golul. Vrem să schimbăm percepţia că tenisul este doar un sport de vară sau doar pentru oamenii din sud. Ţinând cont de clima noastră, facilităţile «indoor» sunt cruciale. Am rămas în urma altor ţări europene ca număr de terenuri, dar suntem binecuvântaţi cu resursele avute la dispoziţie pentru a face asta şi vrem să dăm ritm procesului".

Exemplul britanic poate fi luat şi de conducerea sportului autohton şi nu doar în ceea ce priveşte infrastructura necesară practicării tenisului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS