Abonament gratuit

Start în prima Cupă Mondială de Rugby, fără stejari

Ziarul BURSA #Sport /

Începând de mâine, până pe 2 noiembrie, se vor desfăşura cele 48 de partide ale Cupei Mondiale de Rugby, prima ediţie de la care lipsesc "stejarii" tricolori.

Ediţia cu numărul 9 se desfăşoară în premieră în Asia, iar primul meci, dintre ţara gazdă, Japonia şi Rusia (ora 13.45), are loc la Tokyo, pe 20 septembrie. Ediţia din acest an se desfăşoară în 14 oraşe din Japonia.

Un număr de 20 de echipe, împărţite în patru grupe, se înfruntă pentru câştigarea Cupei Mondiale de Rugby, formaţiile urmând să joace fiecare cu fiecare. Primele două clasate din grupe se califică în sferturi, apoi semifinale.

Câştigătoarele semifinalelor joacă finala, iar celelalte două - finala mică. Echipele care termină competiţia în primele trei locuri se vor califica automat la ediţia următoare a Cupei Mondiale din 2023, care se va desfăşura în Franţa.

Unsprezece dintre cele 20 de echipe calificate au fost prezente la toate ediţiile Cupei Mondiale încă de la înfiinţare, în 1987 - Canada, Japonia, Anglia, Franţa, Irlanda, Italia, Scoţia, Ţara Galilor, Australia şi Argentina şi Noua Zeelandă.

Calificată la competiţia din Japonia, reprezentativa ţării noastre a fost exclusă de la Cupa Mondială şi amendată cu 100.000 de lire sterline, de comisia World Rugby pentru folosirea fără drept de joc a sportivului din Tonga Sione Faka'osilea în echipa naţională.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ... unde se pot urmari la TV macar cateva meciuri?

    Vad ca Eurosport s-au specializat in reluari, cred ca peste 80% din ce transmit sunt reluari - unele ale unor evenimente sportive vechi de ani de zile - iar canalele de sport Digi mai bine s-ar redenumi Digifotbal si Digitenis, ca altceva vezi din an in paste... 

    Cat despre amenda aia, ce sa zic... Pesedismul a infestat chiar si rugby-ul. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie