Startup-urile agritech se pot înscrie în platforma Nextcelerator până pe 28 februarie

G.U.
Companii / 17 februarie

Startup-urile agritech se pot înscrie în platforma Nextcelerator până pe 28 februarie

Startup-urile de AgriTech din Europa Centrală şi de Est se pot înscrie până pe 28 februarie în Nextcelerator, accelerator digital creat de Agricover, SeedBlink şi Microsoft pentru a sprijini afacerile incipiente din Europa Centrală şi de Est care susţin tehnologizarea agriculturii, potrivit unui comunicat de presă. Douăzeci de startup-uri Agritech din din România, Grecia, Germania, Cehia, Polonia, Ungaria, Bulgaria şi Kosovo s-au înscris deja în Nextcelerator.

Astfel perioada de înscrieri în accelerator a fost prelungită până pe 28 februarie, afacerile eligibile fiind start-upurile cu un MVP testat.

Printre startup-urile care s-au înscris deja se numără proiecte de tip marketplace, proiecte din zona agrifood sau de optimizare a proceselor din ferme.

"Cifrele arată că în 2021 agricultura a ocupat primul loc în topul industriilor cu cele mai mari creşteri procentuale ale numărului de companii nou-înfiinţate - 262%! Aşadar, startup-urile din domeniul agricol au nevoie de foarte multă susţinere, iar noi ne dorim să facem acest lucru prin Nextcelerator. Credem că parteneriatul pe care îl avem cu Microsoft şi Agricover va oferi antreprenorilor un mix foarte bun de acces la mentori cu experineţă îndelungată în domeniul agricol, al tehnologiei şi al finanţării", declară Andrei Dudoiu, Managing Partner în cadrul SeedBlink.

Potrivit sursei citate, afacerile selectate vor beneficia de mentorat, cursuri de formare, planificare de afaceri şi conexiuni cu potenţiali parteneri şi investitori.

Agricover, lider pe piaţa Agribusiness din România, va sprijini start-upurile în materie de strategie de afaceri. Partenerul validează MVP-ul afacerilor şi facilitează testarea ideilor alături de jucători importanţi, precum fermieri profesionişti şi mentori. De asemenea, Agricover oferă startup-urilor traininguri şi programe despre gestionarea finanţelor în afacerile Agritech, dezvoltarea unui buget de venituri şi a unei strategii de extindere, crearea unui plan de afaceri de succes, strategie go-to-market şi leadership.

Platforma europeană de investiţii SeedBlink oferă experienţa în domeniul finanţării, sprijinind cu informaţii despre opţiuni de finanţare, campanii de crowdinvesting şi lecţii importante învăţate în urma a peste 50 de astfel de campanii.

Experţii de la Microsoft for Startups oferă mentorat în domeniul tehnologiei, abordând tematici precum proprietatea intelectuală, dezvoltarea tehnologiei şi a produselor şi crearea de parteneriate de succes cu furnizorii de tehnologie.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro