Abonament gratuit

Statuia lui Winston Churchill din Londra vandalizată în timpul protestelor

G.U.
Miscellanea /

Sursă foto: Wikipedia

Sursă foto: Wikipedia

Statuia fostului premier britanic, Winston Churchill, din centrul Londrei a fost vandalizată sâmbătă în timpul protestelor anti-rasiste organizate în memoria cetăţeanului american ucis de poliţişti în urmă cu două săptămâni, transmite presa britanică, potrivit G4Media.ro.

Pe soclul statuii din faţa Parlamentului britanic au fost scrise cu vopsea verde sloganuri jignitoare la adresa poliţiştilor. Imaginile postate pe Twitter de participanţi la demonstraţie arată manifestanţi care s-au urcat pe statuie şi apoi un cordon de poliţişti care o protejează împotriva distrugerii.

Mii de britanici au participat sâmbătă la un protest anti-rasism în centrul Londrei, în ciuda apelurilor autorităţilor, care au vorbit despre pericolul răspândirii coronavirusului în timpul acestor mitinguri.

Opinia Cititorului ( 4 )

 1. Daca nu era Churchill, acuma nu mai era picior de negrotei in Londra si vedeam o zvastica pe palatul Buckingham

  1. Englezi,pe când o statuie adevărată cu Hitler?

   Oricum ciudata lume:În SUA vor să dea jos cu statuile lui Columb (deși el n-a pus piciorul acolo) că nu s-a comportat bine cu băștinașii, străstranepotul gen.sudist Lee nu vrea sa-l vadă deci jos cu statuia! 

   Urmează clar Washington doar a avut câteva sute de sclavi!

   Si,fără comentarii:o stradă va purta numele celui ucis de polițistul sadic  

  Poporu' de astăzi din UK nu are legătură cu poporu' de ieri deci este normal Europa merge în lada de gunoi a istoriei pentru ca merita

  Acum aflu că nenorociții au vandalizat si statuia aviatorilor din Londra!! Dacă nu erau ei aviația germană ar fii distrus capitala!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie