ICT

Statul New York oferă granturi pentru eficientizarea clădirilor înalte

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 12 octombrie 2020

Statul New York oferă granturi pentru eficientizarea clădirilor înalte

Iniţiativa Empire Building Challenge propune o finanţare totală de 50 milioane dolari

Un nou program de finanţare în sumă de 50 de milioane de dolari va acoperi costurile instalării de sisteme şi tehnologii de încălzire şi răcire eficiente din punct de vedere energetic în clădirile înalte multifamiliale şi comerciale din New York, potrivit bizjournals.com.

Îmbunătăţirile prevăzute în această iniţiativă, denumită Empire Building Challenge, pot include izolarea ferestrelor, uşilor şi a pereţilor; aparate electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic; înlocuirea conductelor, cuptoarelor şi boilerelor ineficiente; utilizarea tehnologiilor de energie curată, cum sunt pompele de căldură.

Programul Empire Building Challenge, anunţat de guvernatorul Andrew Cuomo, aşteaptă angajamente de la proprietarii de clădiri în vederea atingerii ţintei neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon. Proprietarii de clădiri şi chiriaşii din birourile comerciale mari trebuie să depună o cerere de eligibilitate ca să se poată asocia cu Autoritatea de Cercetare şi Dezvoltare a Energiei din Statul New York, după care vor fi desemnaţi viitori parteneri ai iniţiativei Empire Building. Cererile pentru finanţarea prin acest program sunt aşteptate de autorităţile americane până la data de 22 octombrie.

Potrivit statului New York, Empire Building Challenge este prima iniţiativă de acest gen şi se aşteaptă să aibă drept rezultat o conştientizare semnificativă, respectiv să genereze noi soluţii în domeniu. Constatările în urma proiectelor vor fi împărtăşite la scară largă.

În statul New York, clădirile produc 45% din emisiile de gaze cu efect de seră rezultate din arderea combustibilului şi de generarea de energie electrică. Iniţiativa Empire Building Challenge, lansată luna trecută, reprezintă un pas în realizarea agendei climatice a lui Andrew Cuomo, care prevede o reducere cu 85% a emisiilor de gaze cu efect de seră până în 2050.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro