Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

STB:STB anunţă că parcul de vehicule va fi redus cu încă 15%

C.B.
Companii /

STB anunţă că parcul de vehicule va fi redus cu încă 15%

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va face, începând de miercuri, o nouă reducere a parcului circulant, cu încă 15%, ca urmare a diminuării semnificative a cererii de transport din cauza riscului de infectare cu virusul SARS CoV-2, însă nu va fi suspendată sau desfiinţată nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai, informează compania printr-un comunicat remis AGERPRES.

Astfel, liniile de transport în comun din Bucureşti şi Ilfov vor funcţiona cu un parc de vehicule redus cu până la 40% faţă de cel programat în condiţii normale.

"STB SA va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar şi în concordanţă cu gradul de încărcare a vehiculelor, astfel încât cetăţenii să călătorească în condiţii în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea. Noul program, cu orarul de trecere prin staţii pentru fiecare linie, va fi disponibil pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziţie un telefon mobil cu conexiune la internet, STB SA recomandă utilizarea aplicaţiei InfoTB (Info Transport Bucureşti)", se menţionează în comunicat.

Totodată, STB SA anunţă că va continua procesul de dezinfectare a tuturor vehiculelor aflate în traseu, cu două treceri pe zi, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor) şi va menţine eforturile de igienizare a acestora şi a staţiilor de tramvai.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Dacă se reduce parcul de transport cresc timpi de așteptare în stații deci și numărul de persoane în mijloacele de transport vor creste. A mai fost într-un oraș din tara încercată aceasta măsură și nu a dat rezultate. Sunt extrem de curios ce scuza o sa găsească și cum vor arunca vina uni pe alți în condițiile de pandemie SARS Cov2 existenta

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cum adica? Oamenii se inghesuie ca sardinele sa ajunga la slujbe, aia care inca mai muncesc, ca idiotii utili ai isteriei au bagat tara in faliment! Ati inebunit de tot? Mariti numarul de mijloace de transport in asa fel incat oamenii sa aiba o marja de distanta intre ei pe durata calatoriei!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS