Abonament gratuit

STB suplimentează numărul autobuzelor care circulă pe linia 641

T.S.
Companii /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Societatea de Transport Bucureşti (STB) suplimentează la 38 numărul autobuzelor care circulă pe linia 641, între Ghencea şi Piaţa Presei, şi reduce timpul de succedare la 3-4 minute în orele de vârf, din cauza aglomeraţiei create în prima zi de muncă după suspendarea liniei 41 de tramvai.

Pe linia 641 circulă, de ieri, 38 de autobuze, faţă de 30 câte au fost programate iniţial, din care şase au fost introduse deja în circulaţie, iar după ora 12:30 vor mai intra încă două pe acest traseu.

Timpul de succedare va fi de 3-4 minute în orele de vârf, respectiv între 7:00 - 9:30 şi 16:30 - 19:00.

Ieri dimineaţă, autobuzele liniei 641 au făcut aproximativ o oră pe traseul cuprins între Ghencea şi Piaţa Presei Libere, iar zonele cele mai aglomerate au fost Lujerului şi Crângaşi, unde s-a şi pierdut cel mai mult timp în trafic.

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost suspendată timp de două luni, începând de sâmbătă, 29 iunie, până pe 31 august 2019, pentru efectuarea lucrărilor de construire a Pasajului Ciurel peste Şoseaua Virtuţii, precum şi a celor de reabilitare a Pasajului Grant.

STB a anunţat că pune în circulaţie 50 de autobuze pentru preluarea călătorilor, pe cele două lunii navetă, 641 şi 642, iar dacă acestea nu vor fi suficiente se vor putea suplimenta.

Linia 41 de tramvai, cu o lungime de 8,5 kilometri (17 kilometri dus-întors), deservea zilnic în jur de 150.000 călători din 5 cartiere.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Baietii aia de la STB habar n-au pe ce lume traiesc nu stiu sa faca estimari calcule nu stiu fluxurile...De-aia e haosul asta in Bucuresti unde sunt atatea tramvaie sau autobuze care merg goale si altele care sunt full. Nu-i duce mintea saracii nu e vina lor. Cum poti sa compensezi tramvaiele care duc cate 100-200 calatori la 2-3 minute cu Otokarele care sunt jumate? Cum poti sa zici ca ai intervale de 3-4 min cand ai trafic auto nu metrou? Aia n-au iesit niciodata din birouri sa vada ce inseamna linia 41.

    1. Puteau sa suplimenteze linia tramvaiului 35 care ajunge la basarab și care vine la 30 de minute.

      smart city ... da' trebuie si smart thinking ... sau macar thinking

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie