Stejarii se reunesc pentru Rugby Europe Championship

O.D.
Sport / 11 ianuarie

Stejarii se reunesc pentru Rugby Europe Championship

Naţionala de rugby a României debutează în noul an competiţional în data de 4 februarie, urmând să întâlnească, în deplasare, Polonia. Stejarii se vor reuni la 14 ianuarie pentru a intra în cantonamentul care va pregăti participarea la REC 2024.

Stagiul de pregătire va avea loc la Izvorani, Stejarii urmând să fie cazaţi la Complexul Olimpic "Sydney 2000", antrenamentele desfăşurându-se atât la Izvorani, cât şi pe terenul de la CSN Elisabeta Lipă Snagov.

Pentru acest prim stagiu de două săptămâni staff-ul tehnic a selecţionat 36 de jucători dintre care 19 sunt înaintaşi, iar 17 sunt jucători de treisferturi. După aceste două săptămâni, staff-ul va alege 32 de jucători care vor pregăti meciul cu Polonia, din cei care s-au aflat în pregătire, la care se vor alătura şi jucători noi din România şi Franţa. Aceasta este prima acţiune a echipei naţionale sub conducerea noului staff tehnic.

"Dorim să vedem cât mai mulţi jucători în această ediţie a Rugby Europe Championship. De aceea, pentru început am convocat 36 de jucători pentru un cantonament de două săptămâni. După acest stagiu, vom convoca 32 de jucători pentru a pregăti meciul cu Polonia, jucători din cei 36 pe care i-am văzut deja în stagiu plus alţi jucători din România şi Franţa. La fel vom proceda pentru meciul cu Belgia şi Portugalia. Acest lucru ne va oferi o perspectivă mai largă în ceea ce priveşte opţiunile pe care le vom avea pentru echipă pe viitor. Suntem deja în contact cu 50 de jucători, vom mai adăuga câţiva pentru a le oferi programe de pregătire fizică şi consiliere. Este o perioadă de construcţie, dar vrem să fim cât mai repede posibil competitivi pentru fiecare meci, astfel că trebuie să muncim repede şi bine.", a declarat David Gerard, antrenorul principal al Stejarilor, potrivit Rugby România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0237
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8519
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.7888

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb