STELIAN BUJDUVEANU, VICEPRIMARUL CAPITALEI:''Întreaga flotă a STB este în traseu''

G.U.
Miscellanea / 25 ianuarie

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Protestul STB reprezintă un moment de cotitură pentru administraţia din Bucureşti, afirmă viceprimarul Stelian Bujduveanu, după încheierea grevei salariaţilor de la Societatea de Transport din Capitală, potrivit Agerpres.

"Avem de ales între drumul spre viitor - prin reforme şi respect faţă de cetăţeni - sau "vechea cale", în care oamenii sunt trataţi "cu spatele", iar oraşul rămâne în trecut, neputincios şi captiv al unor grupuri de interese", a scris Bujduveanu, marţi dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

Acesta menţionează că "transportul public funcţionează la capacitate maximă, începând cu ora 7,00".

"Întreaga flotă a STB este în traseu, iar bucureştenii pot utiliza orice mijloc de transport în comun. Le mulţumesc vatmanilor, şoferilor de autobuze şi troleibuze care s-au întors către oameni şi au reluat activitatea - un pas important către normalitate în capitala României", precizează viceprimarul Capitalei.

Stelian Bujduveanu subliniază că "asigurarea serviciilor publice şi continuitatea lor este o obligaţie a tuturor celor care lucrează în administraţia publică, la orice nivel".

"Oricât de mare ar fi nemulţumirea, oricât de mari ar fi neajunsurile, respectul faţă de cetăţean şi nevoile oraşului sunt pe primul loc! Cine nu înţelege că lucrează pentru Bucureşti şi pentru locuitorii săi nu are ce căuta în serviciul public. (...) Cu salariaţii STB care au reluat activitatea vom continua reformarea transportului public! Cu salariaţii STB care s-au întors la muncă vom lucra pentru oameni, nu împotriva lor", susţine viceprimarul Capitalei.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro