Abonament gratuit

Stephen Birrell, noul preşedinte al ROPEPCA

I.L.
Companii /

Stephen Birrell (sursa:ropepca.ro )

Stephen Birrell (sursa:ropepca.ro )

Asociaţia Română a Companiilor de Explorare şi Producţie Petrolieră a anunţat marţi că Stephen Birrell a fost votat pentru conducerea organizaţiei anul viitor, în urma alegerilor anuale organizate în cadrul asociaţiei, relatează News.ro.

Stephen Birrell are peste 34 de ani de experienţă în funcţii de conducere. El activează în România din 2005. În 2012 a fost unul dintre cei mai importanţi actori implicaţi în procesul fondării ROPEPCA. Stephen preia mandatul preşedinţial ROPEPCA de la Saniya Melnicenco, Director al Departamentului Juridic şi Afaceri Corporative din cadrul NIS Petrol.

Stephen Birrell a declarat: "Anul trecut a fost unul provocator pentru industria noastră şi pentru mediul de afaceri în general. ROPEPCA continuă să fie una dintre cele mai importante voci în dialogul cu părţile interesate, transmiţând punctul de vedere al industriei în ceea ce priveşte efectele negative pe termen lung ale legislaţiei adoptate. Rămânem optimişti şi sperăm să vedem o schimbare în viziunea autorităţilor în ceea ce priveşte sectorul pentru următorii ani. ROPEPCA va rămâne un partener deschis şi transparent pentru toate părţile interesate, oferind opinia şi expertiza noastră asupra legislaţiei care vizează operaţiunile upstream din România. Acum, mai mult decât oricând, este important ca legiuitorii să înţeleagă modul în care funcţionează industria noastră pentru a oferi cadrul optim pentru investiţii şi operaţiuni care să fie întreprinse cu succes", conform News.ro.

Noul preşedinte ROPEPCA a subliniat faptul că industria petrolieră onshore va beneficia din modernizarea cadrului legislativ în domeniul explorării şi exploatării resurselor petroliere.

Stephen Birrell a fost în urmă cu zece ani vicepreşedinte al companiei canadiene Sterling Resources. La acea vreme, Sterling a fost în centrul unui scandal în România, când a primit drepturile de exploatare pentru perimetrele Pelican şi Midia după ce România câştigase la Haga procesul cu Ucraina privind împărţirea platoului continental al Mării Negre.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cum facem sa-l cautam la interese pe asta ? Legaturile canadiene implica niste interese contra interesului national al romaniei. Cel mai interesant e de gasit partea romana care i-a spaga de la asta. Poate pe la Viena ?

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie