Crypto

STUDIU ACCENTURE:"Companiile cu angajaţi care folosesc cu uşurinţă tehnologiile digitale obţin venituri mai mari"

A.P.
Miscellanea / 22 ianuarie

"Companiile cu angajaţi care folosesc cu uşurinţă tehnologiile digitale obţin venituri mai mari"

Pandemia evidenţiază o discrepanţă de 86% în ceea ce priveşte maturitatea digitală între companiile care se concentrează pe formare, leadership şi sprijin cultural pentru angajaţii lor şi cei care nu fac acest lucru, potrivit unui studiu Accenture.

Angajaţii care lucrează de la distanţă reprezintă aproape două treimi (60%) din forţa de muncă. Cu toate acestea, mai puţin de jumătate dintre companii au politici de lucru la distanţă la nivelul întregii organizaţii, unul din trei angajaţi folosind propriul dispozitiv pentru muncă.

Raportul, intitulat "Honing Your Digital Edge", include un sondaj realizat pe un eşantion de 5.400 de angajaţi şi 12 CIO (Chief Information Officer) din nouă industrii şi 12 ţări. Potrivit acestuia 25% dintre angajaţi se confruntă periodic cu probleme în ceea ce priveşte tehnologiile de lucru la distanţă. Companiile identificate ca fiind fluente digital au o probabilitate de 5,4 ori mai mare să prognozeze o creştere ridicată a veniturilor în următorii trei ani, sunt considerate un loc de muncă foarte bun de către majoritatea angajaţilor (69%) şi conduc topurile de satisfacţie a clienţilor (68%).

Fluenţa digitală reprezintă măsura în care persoanele adoptă şi folosesc tehnologiile digitale pentru a deveni mai informate, mai conectate şi mai eficiente. Companiile care pun accent pe fluenţă digitală au angajaţi mai activi şi conduc la capitolul inovaţie şi servicii pentru clienţi.

Pentru a ajuta companiile să ia măsuri care să le îmbunătăţească perspectiva şi viteza necesare supravieţuirii şi dezvoltării, raportul Accenture prezintă un cadru de lucru care integrează oportunităţile digitale ale unei organizaţii. Cele patru elemente de bază ale fluenţei digitale includ: Fundaţii digitale, Operaţiuni digitale, Leadership şi cultură digitală şi Coeficientul tehnologic al forţei de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

01 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0456
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4299
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6469
Gram de aur (XAU)Gram de aur227.1710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro