STUDIU ALLIED MARKET RESEARCH Piaţa mobilei va trece de 877 miliarde de dolari, la nivel global, până în 2031

(A.V.)
Ziarul BURSA #Internaţional / 11 aprilie 2022

Piaţa mobilei va trece de 877 miliarde de dolari, la nivel global, până în 2031

Creşterea venitului disponibil, a investiţiilor în infrastructură şi înclinaţia tot mai mare a clienţilor către mobilierul modular stimulează piaţa globală de mobilă

Industria globală a mobilei a fost estimată la 556,36 miliarde de dolari în 2020 şi este preconizată să atingă 877,43 miliarde de dolari până în 2031, în baza unei creşteri anuale compuse (CAGR) de 3,8% din 2022 până în 2031, potrivit celui mai recent raport Allied Market Research.

Acesta menţionează că sporirea venitului disponibil, a investiţiilor în infrastructură - atât în sectorul rezidenţial, cât şi în cel commercial -, dar şi înclinaţia tot mai mare a clienţilor către mobilierul modular stimulează piaţa globală de mobilă. Pe de altă parte, notează analiza, creşterea preţurilor materiilor prime şi restricţiile de mediu asociate cu defrişările limitează această creştere într-o oarecare măsură. Totuşi, dezvoltarea de materii prime ecologice, evoluţiile din industria comerţului electronic şi creşterea veniturilor disponibile ale persoanelor sunt de aşteptat să creeze oportunităţi profitabile în industrie, conform Allied Market Research.

Piaţa de profil se redresează după pandemia de Covid-19, conform Allied Market Research

Declanşarea pandemiei de Covid-19 a dus la perturbări uriaşe în lanţul de aprovizionare, notează Allied Market Research, amintind, de asemenea, că majoritatea unităţilor de producţie au fost închise temporar pentru respectarea regulilor, mai ales în perioada iniţială. Acest lucru a afectat negativ, la rândul său, piaţa globală a mobilei, însă Allied Market Research anticipează că domeniul se va redresa în curând.

Conform raportului, segmentul rezidenţial a contribuit la mai mult de două cincimi din cota globală a pieţei mobilierului în 2020 şi îşi va menţine dominaţia până în 2031. O economie globală îmbunătăţită a sporit capacitatea de a cheltuieli a consumatorilor, alimentând vânzarea de articole de mobilier, subliniază raportul, menţionând că, astfel, a crescut segmentul rezidenţial. Totuşi, segmentul comercial va avea, până în 2031, cea mai rapidă creştere anuală compusă (+4,1%), pe fondul sporirii cheltuielilor guvernamentale pentru facilităţile publice.

Allied Market Research: Magazinele specializate au generat aproape jumătate din veniturile pieţei globale de mobilă în 2020

În magazinele specializate au fost generate aproape jumătate din veniturile pieţei globale de mobilă în 2020, arată raportul Allied Market Research, care anticipează că proporţia se va păstra până în 2031. Acest lucru se datorează faptului că în magazinele specializate este oferită o gamă largă de categorii de mobilă.

Totuşi, notează raportul, segmentul comerţului electronic va avea cea mai importantă CAGR, de 4,4%, în perioada prognozată, lucru care se datorează expansiunii cumpărăturilor electronice.

Allied Market Research mai aminteşte că, după zona geografică, America de Nord a avut ponderea majoră în 2020, generând aproape două cincimi din veniturile pieţei globale de mobilă, în baza creşterii venitului disponibil al locuitorilor şi a expansiunii industriilor imobiliare şi ospitalităţii din regiune. Însă, zona Asia-Pacific va avea cea mai rapidă CAGR, de 4,6%, din 2022 până în 2031, evoluţie atribuită creşterii rapide a occidentalizării şi a infrastructurii din regiune, conchide analiza.

Jucători cheie din industria globală a mobilei, conform Allied Market Research: Durham Furniture Inc., Masco Corp., Inter IKEA Systems BV, Steelcase Inc., Okamura Corp., Haworth Inc., HNI Corp., Kimball International Inc., L. & J.G. STICKLEY Inc., Heritage Home Group LLC.

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9751
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5879
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0460
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8059
Gram de aur (XAU)Gram de aur351.6538

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb