Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

SUA:O carte poştală, ajunsă la destinaţie după 26 ani de la expediere

T.E.
Internaţional /

O carte poştală, ajunsă la destinaţie după 26 ani de la expediere

O femeie din Statele Unite a declarat că încearcă să rezolve un mister după ce o carte poştală a fost livrată la locuinţa ei din Illinois după 26 de ani de la timbrare, relatează, astăzi, UPI.

Kim Draper a afirmat că a crezut iniţial că scrisoarea a fost trimisă la adresa greşită când a apărut pe 8 iulie la locuinţa ei din Springfield, însă după ce s-a uitat cu atenţie a văzut că aceasta fusese trimisă unor persoane care au locuit anterior la aceeaşi adresă în urmă cu 26 de ani - 8 iulie 1993.

Cartea poştală, adresată lui Leena şi Muhammad Ali Kizilbash, este semnată ''tatăl tău'' şi oferă detalii despre călătoriile bărbatului în Hong Kong.

''Este într-o stare foarte bună după ce s-a aflat undeva în sistemul de corespondenţă timp de 26 de ani'', a declarat Draper, pentru publicaţia locală The State Journal-Register.

Draper a afirmat că speră să-i găsească pe destinatari, însă nu a reuşit până acum să obţină nicio informaţie care să o ducă la ei.

''Am sperat că poate dacă cineva a văzut povestea în ziarul nostru local, poate un membru al familiei, atunci mă va contacta'', a declarat femeia pentru CNN. ''Chiar aş vrea să îi întâlnesc. Nu vreau să pun scrisoarea iar la poştă'', a mai spus ea.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS