Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

SUCEAVA:În 24 de ore s-a dublat numărul persoanelor în autoizolare la domiciliu

B.A.
Miscellanea /

În 24 de ore s-a dublat numărul persoanelor în autoizolare la domiciliu

Numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu a crescut semnificativ în ultimele 24 de ore, ajungând la 774 comparativ cu 361 în ziua precedentă, iar alte 15.005 persoane au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri, a informat, luni, Prefectura Suceava.

În carantină instituţionalizată sunt plasate 581 de persoane, iar 2.520 persoane au ieşit din carantină de la instituirea stării de urgenţă şi până în prezent.

Sursa citată a precizat că, în conformitate cu situaţia întocmită de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 2.061 de persoane declarate vindecate, iar până în prezent s-au efectuat 16.837 teste.

Pe de altă parte, Prefectura a anunţat că valabilitatea documentelor emise de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (permisele de conducere româneşti, autorizaţiile de circulaţie provizorie, dovezile înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare şi ale permiselor de conducere eliberate de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor la depunerea dosarelor de înmatriculare/ transcriere/ certificate de înmatriculare sau preschimbare permise de conducere româneşti/străine sau duplicate), care au expirat în perioada Stării de Urgenţă, se prelungeşte şi sunt recunoscute de autorităţi pe teritoriul României pentru intervalul de 90 zile disponibil pentru preschimbarea acestora, după încetarea stării de urgenţă.

Totodată, sursa citată a informat că s-a reluat activitatea cabinetelor de medicină dentară, pentru cazurile care nu reprezintă urgenţe, cu respectarea măsurilor de prevenire şi control a răspândirii COVID-19.

De asemenea, recomandă persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, din categoriile vulnerabile, să limiteze pe cât de mult posibil deplasările şi să evite locurile aglomerate, pentru a se reduce riscul infectării cu noul coronavirus.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A dat cei mai mari ,, ACTORI " din toate timpurile...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie