SUCEAVA:În 24 de ore s-a dublat numărul persoanelor în autoizolare la domiciliu

B.A.
Miscellanea / 18 mai 2020

În 24 de ore s-a dublat numărul persoanelor în autoizolare la domiciliu

Numărul persoanelor aflate în autoizolare la domiciliu a crescut semnificativ în ultimele 24 de ore, ajungând la 774 comparativ cu 361 în ziua precedentă, iar alte 15.005 persoane au ieşit de sub incidenţa acestei măsuri, a informat, luni, Prefectura Suceava.

În carantină instituţionalizată sunt plasate 581 de persoane, iar 2.520 persoane au ieşit din carantină de la instituirea stării de urgenţă şi până în prezent.

Sursa citată a precizat că, în conformitate cu situaţia întocmită de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 2.061 de persoane declarate vindecate, iar până în prezent s-au efectuat 16.837 teste.

Pe de altă parte, Prefectura a anunţat că valabilitatea documentelor emise de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (permisele de conducere româneşti, autorizaţiile de circulaţie provizorie, dovezile înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare şi ale permiselor de conducere eliberate de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor la depunerea dosarelor de înmatriculare/ transcriere/ certificate de înmatriculare sau preschimbare permise de conducere româneşti/străine sau duplicate), care au expirat în perioada Stării de Urgenţă, se prelungeşte şi sunt recunoscute de autorităţi pe teritoriul României pentru intervalul de 90 zile disponibil pentru preschimbarea acestora, după încetarea stării de urgenţă.

Totodată, sursa citată a informat că s-a reluat activitatea cabinetelor de medicină dentară, pentru cazurile care nu reprezintă urgenţe, cu respectarea măsurilor de prevenire şi control a răspândirii COVID-19.

De asemenea, recomandă persoanelor cu vârste de peste 65 de ani, din categoriile vulnerabile, să limiteze pe cât de mult posibil deplasările şi să evite locurile aglomerate, pentru a se reduce riscul infectării cu noul coronavirus.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. A dat cei mai mari ,, ACTORI " din toate timpurile...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro