Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”

SUCEAVA:Se redeschid restaurantele şi cinematografele din judeţ

J.P.
Miscellanea /

Se redeschid restaurantele şi cinematografele din judeţ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a decis, azi, redeschiderea restaurantelor şi cafenelelor din judeţ, cu excepţia celor din comunele Pojorâta şi Todireşti, conform Agerpres.

Potrivit Prefecturii Suceava, restaurantele şi cafenelele vor putea fi deschise în interiorul clădirilor, fără a se depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 6,00-23,00, în municipiile Suceava şi Vatra Dornei, oraşele Frasin, Gura Humorului şi Siret, comunele Bălăceana, Bălcăuţi, Cacica, Calafindeşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Iacobeni, Ipoteşti, Sadova, Şcheia.

În celelalte localităţi, restaurantele şi cafenelele, în interiorul clădirilor, vor fi deschise fără a se depăşi 50% din capacitatea maximă a spaţiului.

Aceleaşi măsuri sunt aplicabile şi restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare doar pentru persoanele care sunt cazate în respectivele unităţi.

De asemenea, CJSU Suceava a dispus interzicerea organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în toate unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în spaţii închise cum ar fi saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente, dar şi în spaţii deschise precum saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă în Pojorâta şi Todireşti, dar este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în municipiile Suceava, Vatra Dornei, oraşele Frasin, Gura Humorului, Siret, comunele Bălăceana, Bălcăuţi, Cacica, Calafindeşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Dorna Arini, Fundu Moldovei, Grămeşti, Iacobeni, Ipoteşti, Sadova, Şcheia şi cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului în toate celelalte localităţi din judeţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie