Supercom începe contractul de salubritate în Deva şi alte 37 de localităţi din Hunedoara

G.D.
Companii / 25 octombrie 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Compania de salubritate Supercom a prezentat flota de autovehicule speciale cu care va opera contractul de management integrat al deşeurilor în judeţul Hunedoara, zona Centrală, care cuprinde cele mai importante localităţi din regiune, conform unui comunicat remis redacţiei. Contractul a fost preluat de la fosta companie de salubritate care, conform autorităţilor locale şi judeţene, a întrerupt, de mai multe ori, furnizarea serviciului.

Potrivit sursei citate, noul contract, derulat de către operatorul Supercom, a intrat în vigoare de luni, 24 octombrie.

Ion Ciuclea manager general SC SUPERCOM SA a declarat: "Avem deja aproape 100 de angajaţi din judeţul Hunedoara şi, deja, echipa se formează. Avem, la nivel naţional aproape 3.000 de salariaţi şi deservim aproape 2,8 milioane de locuitori. Avem o experienţă vastă în domeniu".

La evenimentul de prezentare a tehnicii de lucru au fost prezenţi reprezentanţii Consiliului Judeţean, au UAT-urilor şi inclusiv Prefectul judeţului Hunedoara.

Dan Stoian, director ADI Deşeuri Hunedoara a declarat că de la 1 ianuarie, "vom uni cele trei zone şi vom avea una singură, una atractivă, mare cu peste 70 la sută din populaţia judeţului şi care generează peste 70 la sută din cantitatea de deşeuri a judeţului."

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a subliniat că judeţul Hunedoara este printre puţinele cu un sistem integrat de management deşeuri, funcţional 100%, subliniază sursa citată.

"Am încredere în profesionalismul celor de la SUPERCOM - care este unul dintre cei mai serioşi parteneri ai judeţului nostru. Ştiu că această companie are capacitatea, puterea, dar şi dorinţa de a asigura un serviciu la standarde ridicate, aşa cum a demonstrat şi cu alte ocazii. SUPERCOM administrează într-o manieră extrem de eficientă Centrul de Management Integrat al deşeurilor de la Bârcea Mare, asigură serviciul de salubrizare în Valea Jiului, dar şi în multe alte locuri din ţară. Peste tot, Supercom a demonstrat că se ridică la nivelul celor mai mari exigenţe.", a mai spus Laurenţiu Nistor, preşedinte CJ Hunedoara.

Supercom, este o companie cu capital 100% românesc, fiind fondată în 1990 de către Ilie Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare şi valorificare a deşeurilor, deszăpezire, reciclare, etc. În cele trei decenii de activitate, Supercom are colaborări pe termen lung cu administraţiile locale, atât cele din Bucureşti, cât şi din Ilfov, Dâmboviţa, Bistriţa-Năsăud, Hunedoara, Caraş-Severin, Gorj, Ialomiţa şi Cluj, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

07 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9022
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5747
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9405
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4884
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3601

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro