Suporterii cumpără echipa Dinamo "bucată cu bucată"

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 15 iunie 2020

Suporterii cumpără echipa Dinamo "bucată cu bucată"

Suporterii dinamovişti au reuşit să rezolve parţial problemele financiare ale echipei de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare şi să intre şi în posesia unui pachet consistent de acţiuni. Practic, fanii cumpără, "bucată cu bucată" clubul de la Ionuţ Negoiţă, care până acum a negociat, fărp succes, vânzarea pachetului majoritar de acţiuni cu foarte mulţi oameni de afaceri din ţară şi străinătate.

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" anunţă că a achiziţionat al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului de fotbal FC Dinamo prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti", ajungând acum să controleze 20,6%: "Avem 20,06% din clubul Dinamo! Ne-am ţinut de cuvânt şi am plătit din nou salariile jucătorilor şi alte cheltuieli administrative. Aceasta a fost hotărârea membrilor care au votat pe platforma DDB. Rezultatul votului arată determinarea câinilor în tot ce fac: 97,5% din socios au votat DA şi astăzi, boardul DDB şi Clubul Dinamo 1948 au semnat documentul prin care a fost preluat un al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului pentru 1 leu. Tot astăzi a fost virată şi suma de 735.000 lei pentru plata res­tanţelor faţă de jucători. Asta înseamnă respect faţă de membrii DDB care doresc să ne respectăm deviza «fapte, nu vorbe». Cu oameni ca voi Dinamo nu va muri niciodată! Dinamo trăieşte prin suporteri şi niciun virus nu va putea omorî visul suporterilor de a salva Dinamo şi de a decide singuri destinele acestui club. Vom fi loviţi din toate părţile în aceste zile. Loviţi de un adversar invizibil, aşa cum este virusul acesta, dar şi de duşmanii clasici, care se tem că Dinamo se ridică. Dar cu fiecare lovitură noi trebuie să devenim mai puternici şi mai hotărâţi. Nimic nu ne mai poate întoarce din drum. Am promis că la 10.000 de membri clubul Dinamo va fi al suporterilor. Şi ne vom ţine de cuvânt! Astăzi trebuie să spargem pragul de 7.000 de membri şi să continuăm să creştem."

Asociaţia suporterilor dinamovişti "Peluza Cătălin Hîldan" a lansat, la 29 mai 2018, proiectul socios "Doar Dinamo Bucureşti" prin care fanii pot deveni acţionari. Potrivit proiectului, fanii au la dispoziţie două variante pentru a deveni membri DDB: pot cotiza cu 48 de euro pe an sau cu 1.948 de euro pe an.

În ultima perioadă, având în vedere situaţia dificilă din punct de vedere financiar pe care o traversează FC Dinamo precum şi instabilitatea de la nivelul acţionariatului clubului, mai mulţi oameni de fotbal au donat bani sau au devenit membri cotizanţi precum Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Cris­tian Borcea, Cornel Şfaiţer, Ionuţ Nedelcearu, Nicolae Stanciu, George Ţucudean, Cosmin Moţi, Dorin Rotariu, Dragoş Grigore, Vlad Munteanu, Paul Anton, Ştefan Radu, Dario Bonetti sau Ion Crăciunescu.

Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan" a cumpărat în luna februarie a acestui an 10,06% din acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă la gruparea bucureşteană prin programul socios "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1441
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8891
Gram de aur (XAU)Gram de aur342.8803

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb