Suporterii echipelor de fotbal din Timişoara organizează un protest

O.D.
Sport / 24 mai

Suporterii echipelor de fotbal din Timişoara organizează un protest

Suporterii echipelor de fotbal din Timişoara, Drukeria, organizează, joi, un protest faţă de lipsa infrastructurii sportive din Timişoara, după ce au lansat o petiţie pe aceeaşi temă, care a fost semnată de 1.700 de persoane.

Protestul se va desfăşura în centrul oraşului, unde sunt aşteptaţi sportivi şi susţinători ai sportului.

"Pe 25 mai ne dorim să ne adunăm cât mai mulţi timişoreni şi să ne spunem of-ul în stradă, în speranţa că împreună, prin vocile noastre, ne putem face auziţi şi lucrurile să se mişte în direcţia normală. Invităm toate cluburile sportive din oraş să adere la iniţiativa noastră, indiferent de ramurile sportive în care activează şi să încurajeze copiii, părinţii şi antrenorii să ni se alăture îmbrăcaţi în echipamentul lor, cu steaguri, mesaje sau orice materiale consideră că îi reprezintă. De asemenea, îndemnăm ca fiecare copil/sportiv să aducă o minge sau echipament din sportul pe care îl practică şi să transformăm zona centrală într-o mare arenă polisportivă. Lipsa infrastructurii sportive ne afectează pe toţi, indiferent că dorim să practicăm sport de menţinere, de masă sau sport de performanţă, de aceea ne-am bucura dacă aţi participa, în număr cât mai mare şi să fim împreună o voce puternică, aşa cum timişorenii au fost de atâtea ori, la nevoie", au transmis reprezentanţii Drukeria, într-un comunicat de presă.

O petiţie cu titlul "Timişoara vrea respect" a fost lansată online şi a fost semnată de 1.700 de persoane.

Intalnirea va avea loc joi, la ora 17.00, în Piaţa Unirii. De aici, la 18.30, se va porni în marş pe traseul V. Alecsandri - Piaţa Libertăţii - Alba Iulia - Piaţa Operei - Primărie - bulevardul C.D. Loga - Consiliul Judeţean Timiş.

Demersurile pentru demolarea Stadionului "Dan Păltinişanu" din Timişoara şi construirea unei noi arene sportive sunt întârziate cu aproximativ 10 luni, susţin reprezentanţii Consiliului Judeţean Timiş. CNI a pornit cu greu studiul de fezabilitate, iar acum este nevoie de o serie de avize care trebuie obţinute de la mai multe instituţii din Bucureşti pentru studiul de fezabilitate.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

07 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9578
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6350
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1130
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7669
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.6639

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro