Surse: Alstom şi Bombardier au explorat o posibilă alianţă pe segmentul feroviar

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Grupul canadian Bombardier Inc. a explorat o posibilă combinare a operaţiunilor sale feroviare cu cele ale rivalului francez Alstom SA, conform unor surse citate de Bloomberg.

Potrivit surselor, o tranzacţie între cele două companii este singura opţiune avută în vedere de Bombardier, care renunţă la o parte din afacerile sale neperformante şi îşi reorganizează portofoliul. Bombardier, care fabrică avioane, vagoane de metrou şi de trenuri, a avut o cooperare cu Alstom în proiecte privind trenurile de mare viteză (TGV).

Legat de informaţia publicată în această săptămână de Bloomberg, Alstom şi Bombardier au refuzat să facă vreo declaraţie. La fel grupul francez de construcţii Bouygues, care este unul dintre marii acţionari ai Alstom.

Săptămâna trecută, Bombardier a avertizat că profiturile sale din 2019 vor fi mai mici decât se aştepta. Compania estimează că, anul trecut, câştigul său operaţional (EBITDA) a fost de circa 400 de milioane de dolari, faţă de 700-800 de milioane de dolari, cât preconiza anterior.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS