SURSECazuri de coronavirus la SIF Oltenia

A.I.
Piaţa de Capital / 12 noiembrie 2020

Cazuri de coronavirus la SIF Oltenia

Cinci angajaţi ai SIF Oltenia (SIF5) au fost depistaţi pozitiv la Covid-19, conform unor surse apropiate situaţiei.

Societatea de investiţii din Craiova are circa 40 de angajaţi, dar sursele ne-au relatat că, în mare parte, salariaţii şi-au desfăşurat şi îşi desfăşoară activitatea de acasă.

Cu aproape o lună jumătate până la încheierea anului, SIF Oltenia nu are aprobate rezultatele financiare ale anului trecut, iar în ceea ce priveşte dividendele, din care deja o mare parte au fost plătite, situaţia este incertă. De asemenea, în prezent societatea are un singur conducător, (în condiţiile în care conform legislaţiei în vigoare, ASF acordă autorizaţia unui AFIA stabilit în ţara noastră doar dacă conducerea societăţii este asigurată de cel puţin două persoane), noul board votat în 29 octombrie fiind în proces de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Opinia Cititorului ( 12 )

 1. Care mai e activitatea sifului?

  1. Zero.intrebarea e ce salarii iau pentru zero munca.

   Iau salarii doar directorii lui Ciurezu, restul nimic ca a avut grija “patriarhul” sa aibă salarii zero. Așa ca dacă tăceai filozof( filozoafa) rămâneai.

  TRIADA TUDORICA FECALA FILIMON A SUCOMBAT

  1. Era și momentul, Ciurezu se credea Ceaușescu și credea ca nimic nu poște sa l doboare( avea și sfătuitori de mare, mare valoare, niște nulității absolute). Au intrat toți in sif , săraci lipiți pământului și ajunseseră sa se creadă zei.

   Ce vrei sa spui ca :Aninutza, Patrichi- juriști de talie internațională; Sichigea, Calițoiu,Pauna- economiști de mare valoare și cu competente recunoscute la nivel mondial erau incompetenți? Doar au dus siful pe cele mai înalte culmi și au făcut munca voluntara, iar acum totul S-a dus de râpa. Ce Or face sărăcuții?

  Oricum nu au fost hoti si borfasi ca tine Buzatu, iar Sif Oltenia este cel mai performant.

  1. Este părerea ta! Vine Jihadul peste voi și nu mai aveți somn? Abia aștept atragerea la răspundere și sa l văd pe Stoian cum îl fugărește pe “stăpân” !

   Este părerea ta! Vine Jihadul peste voi și nu mai aveți somn? Abia aștept atragerea la răspundere și sa l văd pe Stoian cum îl fugărește pe “stăpân” !

   Este părerea ta! Vine Jihadul peste voi și nu mai aveți somn? Abia aștept atragerea la răspundere și sa l văd pe Stoian cum îl fugărește pe “stăpân” !

   Este părerea ta! Vine Jihadul peste voi și nu mai aveți somn? Abia aștept atragerea la răspundere și sa l văd pe Stoian cum îl fugărește pe “stăpân” !

   Asta e unu dintre virusați:))) Paracetamol sau obregia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro