SURSE:Patru angajaţi ai Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, depistaţi pozitiv cu Covid-19

M.G.
Miscellanea /

Patru angajaţi ai Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, depistaţi pozitiv cu Covid-19

Cel puţin patru angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) au fost depistaţi pozitiv la testul pentru SARS-Cov2, potrivit surselor BURSA. Unul dintre cei patru angajaţi pozitivaţi, care s-a infectat la locul de muncă undeva la începutul lunii octombrie, a fost proaspăt internat la Spitalul Clinic Victor Babeş din Capitală, cu simptome uşoare de febră şi tuse. Acesta a aflat de faptul că alţi trei colegi au fost testaţi pozitiv şi s-a dus ulterior să se testeze la rândul său, rezultatul testului venind pozitiv.

Reprezentanţii STS au răspuns BURSA precizând doar că "la acest moment, niciun cadru militar activ al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) nu este internat la spitalul menţionat".

Conform propriului site, personalul STS este format atât din cadre militare, cât şi din salariaţi civili.

De asemenea, fiind întrebată, instituţia nu a făcut niciun comentariu cu privire la numărul total de cazuri de angajaţi depistaţi cu SARS-Cov2.

În privinţa măsurilor luate pentru limitarea infectării cu SARS-Cov2 după depistarea celor patru cazuri, biroul de presă al STS s-a rezumat la a spune că "încă de la începutul pandemiei, la nivelul STS au fost dispuse măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de infectare a personalului propriu cu noul coronavirus, precum şi pentru asigurarea îndeplinirii atribuţiilor în condiţii speciale".

"Centru Medical al STS asigură permanent actualizarea măsurilor interne, în funcţie de situaţia epidemiologică de la nivel naţional şi de hotărârile dispuse prin legislaţia specifică", arată STS în răspunsul către BURSA.

De menţionat că în multe instituţii publice obligaţia purtării măştii nu este respectată, iar la intrare angajaţilor nu li se măsoară temperatura. Totodată, STS este instituţie de importanţă critică pentru desfăşurarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

În privinţa modului în care este afectată instituţia şi buna-desfăşurare a alegerilor parlamentare din decembrie, reprezentanţii STS precizează că "activitatea susţinută de specialiştii noştri pentru asigurarea serviciilor de comunicaţii şi tehnologia informaţiei se realizează cu respectarea tuturor normelor de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus şi a tuturor măsurilor de protecţie impuse de autorităţile implicate în gestionarea pandemiei de COVID-19".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie