Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Suspecţii în cazul otrăvirilor cu Noviciok, identificaţi

V.D.
Internaţional /

Suspecţii în cazul otrăvirilor cu Noviciok, identificaţi

Anchetatorii britanici cred că i-au identificat pe suspecţii în cazul otrăvirii fostului spion rus Skripal şi a altor două persoane cu neurotoxina Noviciok în Salisbury, potrivit Press Association, citată de Reuters.

Fostul spion rus care lucra pentru britanici, Serghei Skripal, şi fiica sa Iulia au fost găsiţi inconştienţi în Salisbury pe 4 martie după ce au fost expuşi la Noviciok. Ambii şi-au revenit de atunci.

Poliţia britanică crede că mai mulţi ruşi sunt implicaţi în încercarea de asasinare a celor doi Skripal şi caută mai mult de un suspect, anunţă Press Association.

Investigatorii au identificat presupuşii făptaşi cu ajutorul camerelor de supraveghere şi au confruntat imaginile cu înregistrările de pe camere ale persoanelor care au intrat în ţară la acel moment.

În ultimele săptămâni, divizia anti-terorism a Poliţiei britanice a investigat şi uciderea unei femei care a murit pe 8 iulie, la doar o săptămână după ce a fost expusă la neurotoxina Noviciok, aproape de Salisbury.

Pe 30 iunie, Charlie Rowley şi partenera sa, Dawn Sturgess, au fost expuşi la aceeaşi neurotoxină, iar Sturgess a murit la spital pe 8 iulie. Poliţia investighează dacă substanţa la care au fost expuşi Rowley şi Sturgess este din aceeaşi gamă ca cea din cazul familiei Skripal. În acest caz, fratele lui Rowley a precizat că substanţa la care au fost expuşi se afla într-o sticlă de parfum.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS