Sustenabilitatea, în centrul strategiei Philip Morris International

F.D.
Companii / 20 noiembrie

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International, a susţinut o prezentare în cadrul Reuniunii CEPC (Chief Executives For Corporate Purpose) la Forumul Investitorilor Executivi de la New York, conform unui comunicat de presă al companiei.

Prezentarea a evidenţiat modul în care Philip Morris International (PMI) a integrat strategia de sustenabilitate la nivelul companiei, împreună cu performanţa şi progresul realizate. Prezentarea PMI a evidenţiat alinierea la cadrul Planului integrat pe termen lung al CECP pentru a comunica strategia de dezvoltare durabilă, rezultatele relevante şi principalii indicatori de performanţă.

Prezentarea a evidenţiat şi progresul în ceea ce priveşte atingerea obiectivului PMI şi a transformării businessului, şi a subliniat modul în care este abordat impactul produselor sale asupra sănătăţii prin concentrarea resurselor pe dezvoltarea, fundamentarea ştiinţifică şi comercializarea responsabilă a produselor fără fum, care sunt mai puţin nocive decât fumatul, cu scopul de a înlocui complet ţigările cât mai curând posibil.

În plus, întrucât Forumul pentru Investitori Executivi din acest an s-a concentrat pe acţiunea climatică, PMI şi-a prezentat planul de decarbonizare, precum şi strategia de gestionare a impactului său asupra mediului.

"În timp ce ştiinţa ne spune că schimbările climatice sunt incontestabile şi inevitabile, ne mai spune, de asemenea, şi că nu este prea târziu să acţionăm", a afirmat Jacek Olczak, CEO PMI. "Tranziţia către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon va necesita transformări fundamentale ale unor aspecte critice din societate, inclusiv modul în care ne cultivăm alimentele, folosim pământul, transportăm mărfurile şi utilizăm energia în scopuri de business. Marea provocare a vremurilor noastre este să găsim o modalitate prin care să aliniem în mod eficient sectorul public şi cel privat pentru a lua măsuri esenţiale şi pentru a renunţa la abordările şi obiectivele izolate."

Pe măsură ce PMI continuă să se transforme definitiv, compania se angajează să abordeze riscurile relevante legate de schimbările climatice şi să construiască rezilienţă, şi, în acelaşi timp, să profite de oportunităţile oferite de un viitor cu emisii reduse de carbon. PMI a stabilit un plan de decarbonizare fundamentat ştiinţific, care acoperă întregul său lanţ valoric. Pentru emisiile directe, PMI va atinge neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon în 2025 - cu cinci ani mai devreme decât s-a declarat iniţial - iar pentru întregul său lanţ valoric până în 2040 - cu 10 ani mai devreme decât obiectivul iniţial.

În Romania, fabrica Philip Morris International din Otopeni ocupă un loc central în strategia de sustenabilitate a companiei. Astfel, niciun deşeu generat de activităţile de producţie din fabrică nu este aruncat la depozitul de deşeuri. 70% dintre deşeuri sunt reciclate extern şi 30% sunt folosite pentru producţia de energie.

În 2020, fabrica a primit certificarea Alliance for Water Stewardship, cel mai înalt standard de utilizare sustenabilă a apei. În fabrica din Otopeni, există două staţii de epurare a apelor uzate. În fiecare an au loc acţiuni de împădurire, precum şi ecologizări ale unor cursuri de apă sau zone de agrement. În perioada 2016 - 2022 au fost plantaţi 44.000 de puieţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sustenabilitatea in ale canceroaselor!

    e buna treaba! 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2023
Apanova
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2023
Euro (EUR)Euro4.9726
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5313
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1634
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7463
Gram de aur (XAU)Gram de aur296.8710

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb