Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

Sute de medici specialişti cu cabinetele lor private au aderat la Asociaţia Medicilor Independenţi

B.D.
Miscellanea /

Sute de medici specialişti cu cabinetele lor private au aderat la Asociaţia Medicilor Independenţi

Asociaţia Medicilor Independenţi (AMI) s-a lansat joi, 28 noiembrie, într-un eveniment fastuos, plin de emoţie, în prezenţa a peste 150 de medici specialişti, cu înalte standarde calitative şi practică proprie din România, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Printre cei care au susţinut proiectul Asociaţiei Medicilor Independenţi au fost Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Dr. Gheorghe Borcean şi membrii fondatori ai AMI - Dr. Wargha Enayati (Intermedicas), Dr. Mihaela Leventer (Dr. Leventer Center), Dr. Ion Bogdan Codorean (ArtroSport Clinic), Dr. Gabriel Tatu Chitoiu (Cardiomed), Conf. Dr. Mădălina Georgescu (Otomed), Dr. Ovidiu Palea (Provita), Dr. Silviu Predoi (Wellborn), mai precizează sursa.

Dr. Gheorghe Borcean a declarat în cadrul evenimentului: "Medicina nu este una pentru săraci şi alta pentru bogaţi, ştim cu toţii asta, doar că reţeaua de servicii diferă, medicii fac acelaşi lucru şi în privat şi la stat şi pentru bogaţi şi pentru săraci, reţeaua în care se organizează are o calitate diferită. Şi pentru asta am venit aici. Pacientul are nevoi mult mai multe şi asta nu se poate regla într-un sistem industrializat ca cel public, ci, într-unul personalizat, ca cel despre care vorbim în seara aceasta. Este o chestiune de timp ca serviciile private să ia amploare în România, aducând acel plus de investiţie, de bani şi de calitate în sistemul de sănătate românesc. Noi facem aceeaşi medicină în public sau în privat. Organizarea actului medical diferă mult şi am vrea să fie la fel în sistemul medical".

AMI reprezintă o comunitate de clinici şi de cabinete medicale private conectate la un centru de comandă ce direcţionează pacientul către cel mai potrivit medic sau către cea mai potrivită clinică parteneră, cu scopul de a-i oferi acestuia o îngrijire integrată. Comunitatea oferă în acelaşi timp medicilor posibilitatea de a colabora şi dialoga în interesul actului medical, printr-un proces integrat, pluridisciplinar şi obiectiv. AMI se constituie ca o alternativă la sistemul de sănătate public şi la marile lanţuri de clinici private.

Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească un medic pentru a se înscrie în AMI: să facă dovada practicii independente; să nu aibă condamnare pentru malpraxis sau de altă natură; să aibă activitate profesională de minimum 50% în mediul privat; să aibă vechime în specialitate (să fie medic specialist); să aibă recomandare din partea membrilor fondatori.

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

07 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8375
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0949
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4794
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3607
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.0003

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie