Tailent şi Aliant vor să "angajeze" roboţi software inteligenţi în mai multe companii din România

S.B.
Companii / 20 ianuarie 2021

Tailent şi Aliant vor să "angajeze" roboţi software inteligenţi în mai multe companii din România

Startup-ul românesc de tehnologie Tailent, specializat în dezvoltarea de roboţi software care permit companiilor să automatizeze şi să eficientizeze o plajă largă de procese operaţionale şi să ofere astfel echipei existente posibilitatea să se concentreze pe activităţi mai relevante, democratizează accesul la soluţiile inteligente de tip Robot Process Automation (RPA) printr-un parteneriat tehnologic cu Aliant, companie specializată în proiectarea şi integrarea de soluţii de infrastructură şi principalul distribuitor de soluţii Xerox pe piaţa din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Împreună cu Aliant, Tailent aduce tehnologiile inovatoare de automatizare RPA mai aproape de companiile mici şi medii, care caută să-şi transforme business-ul prin intermediul tehnologiei şi să eficientizeze procese operaţionale repetitive cu ajutorul roboţilor software inteligenţi. Cu Tailent Automation Platform companiile pot integra în activitatea lor roboţi software programaţi special pentru acţiuni specifice din domeniul lor şi îi pot gestiona uşor în fluxul operaţional.

"Tailent Automation Platform este o soluţie eficientă şi accesibilă către un ecosistem inovator care oferă companiilor din orice domeniu noi oportunităţi de business prin dezvoltarea de roboţi software inteligenţi şi, în acelaşi timp, mai multă flexibilitate. Roboţii software sunt creaţi specific pentru procese repetitive sau redundante, într-un context în care companiile mici şi medii au nevoie mai mult ca oricând să se concentreze pe activităţile relevante din business, şi sunt gata să fie puşi la treabă imediat, grăbind procesul de transformare digitală şi contribuind la creşterea productivităţii", explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Roboţii software inteligenţi ajută companiile să-şi atingă obiectivele de automatizare, atât pentru acţiuni simple, dar consumatoare de timp, cât şi pentru acţiuni complexe şi costisitoare, care pot fi optimizate prin intermediul tehnologiei. Deşi percepuţi ca o soluţie pentru companiile mari şi foarte mari, roboţii software au eficienţă dovedită în organizaţii mici şi medii, cu integrare flexibilă şi scalabilă în business.

"Parteneriatul cu Tailent înseamnă un nou capitol de consolidare a direcţiei către transformare digitală. Început în ultimii ani cu o trecere de la vânzarea de echipamente către Managed Services, Infrastructure-as-a-Service şi IT/Integration/Support services, următorul pas, nu doar logic, dar şi cerut de piaţă, este automatizarea proceselor de business. Astfel, împreună cu Tailent, putem deservi nevoia de automatizare a companiilor din România prin soluţii şi tehnologii RPA inovatoare, bazate pe o expertiză şi eficienţă dovedită", a spus Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

14 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9432
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3142
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7342
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9246
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.8267

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
unicornulvesel.ro
erfi.ro
spotmedia.ro
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro