Târg de cariere, online, pentru studenţi şi ingineri

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 11 mai

A patra ediţie a târgului de cariere din domeniul ingineriei, organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti, prin intermediul POLIJobs, îşi va deschide, astăzi, porţile, exclusiv online.

La ediţia din acest an a POLIJobs, ce se va desfăşura în perioada 11-13 mai, 29 de companii de top de profil tehnic vor veni în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor UPB cu o largă paletă de oferte configurată în numeroase oportunităţi de carieră. Conform organizatorilor: "Programe de burse, stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti - sunt doar câteva dintre atracţiile POLIJobs-2021.Prin înscrierea la eveniment, studenţii/absolvenţii UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes şi de a interacţiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor şi a interviurilor virtuale". "Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19 suntem nevoiţi, ca de altfel şi la ediţia anterioară, să organizăm Târgul de Cariere POLIJobs-2021 exclusiv on-line, gazda de anul acesta a manifestării fiind platforma IT - MSTeams" a declarat Asist. Univ. Dr. al UPB, Aniella Vieriu, coordonator POLIJobs. Aceasta a precizat că "Târgul de Cariere POLIJobs rămâne cel mai mare eveniment de acest gen organizat de către o universitate cu profil tehnic din România, fapt demonstrat atât prin prezenţa constantă a unui număr mare de companii, cât şi prin participarea a mii de studenţi şi absolvenţi ai Universităţii noastre".

Ediţiile anterioare ale POLIJobs s-au bucurat de prezenţa a 184 de companii de top care au derulat 96 de conferinţe tematice pentru un număr de 17.521 de participanţi. Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără: Adobe Systems Romania, Arctic, DHL International Romania, Engie România, JT International România, McKinsey&Company, Societatea Naţională Nuclearelectrica, ON Semiconductor Romania, Apa Nova, Avitech, Bertrandt Engineering Technologies Romania, Bunge, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare COMOTI, DB Schenker Global Business Services Bucharest, IMSAT, Kuehne+Nagel, NHR Agropartners, Orange Services, Procter & Gamble, Schneider Electric Romania, Serviciul de Informaţii Externe, Tema Energy, BA Glass Romania, DAAS Impex, Electromontaj, GKN Fokker Engineering Romania, DHL International Romania, HaynesPro, Hilti Romania şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară "Horia Hulubei". POLIJobs este singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Aug. 2021
Euro (EUR)Euro4.9176
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1551
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5820
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7837
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.9299

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Allview
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro