Abonament gratuit

Tarom anunţă o ofertă aniversară, la 65 de ani, cu bilete de la 65 euro dus-întors

I.V.
Companii /

Tarom anunţă o ofertă aniversară, la 65 de ani, cu bilete de la 65 euro dus-întors

Compania naţională de transport aerian Tarom împlineşte miercuri 65 de ani de existenţă, ocazie cu care a lansat o ofertă aniversară, pe cele mai importante rute interne şi externe, la preţuri începând de la 65 euro dus-întors, cu toate taxele incluse.

Astfel, în perioada 18 - 20 septembrie 2019, Tarom pune în vânzare bilete de avion începând de la 65 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Timişoara.

Pe rutele externe, tarifele pornec de la 99 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chişinău, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena.

Compania mai pune în vânzare bilete de avion de la 119 de euro, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv.

Pentru biletele achiziţionate între Bucureşti şi Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm, tarifele pornesc de la 139 de euro cu toate taxele incluse.

Bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Beirut, Cairo, Madrid costă de la 159 de euro, cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă pentru cursele operate Tarom în perioada 1 noiembrie - 15 decembrie 2019, 15 ianuarie - 1 martie 2020 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

"Istoria companiei aeriene naţionale este povestea oamenilor pasionaţi de aviaţie, de călătorie şi povestea fiecărui pasager care ne-a trecut pragul de-a lungul timpului. În cei 65 de ani de existenţă, Tarom a fost martorul implicat al unei istorii începute de pionierii români ai aviaţiei civile mondiale şi continuată până astăzi de o echipă cu pasiune pentru zbor", a declarat directorul general Mădălina Mezei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS