Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

TBI Bank a lansat depozitul în lei cu scadenţă la 15 luni şi dobândă anuală de 4,4%

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

TBI Bank a lansat un nou produs de economisire - un depozit în lei cu scadenţă la 15 luni şi dobândă de 4,4% pe an.

Produsul se adresează în principal celor care îşi doresc să economisească pe o perioadă cuprinsă între unul şi doi ani, soluţiile disponibile în prezent pe piaţa de profil din România fiind limitate, arată un comunicat de presă. Acesta subliniază că noul depozit TBI Bank poate fi constituit în reţeaua de agenţii sau prin intermediul platformei de depozite online a băncii.

Reprezentanţii băncii arată că depozitul lansat de TBI Bank "este accesibil atât consumatorilor care preferă să interacţioneze cu personalul din agenţii, cât şi celor care îşi doresc o experienţă complet digitală şi care, pe lângă dobânda avantajoasă, pun preţ pe timpul economisit şi pe flexibilitatea sporită a acestei soluţii 100% online".

Direcţia strategică a băncii este să ofere tuturor clienţilor săi un pachet complet de produse şi servicii cu valoare adăugată. "TBI Bank oferă dobânzi competitive pentru toate depozitele în lei şi zero costuri la constituirea şi administrarea depozitelor, precum şi în situaţia retragerii în numerar a sumelor din depozit la scadenţă. Un alt beneficiu important este dobânda de 1% oferită în caz de lichidare anticipată a depozitului", mai precizează comunicatul citat.

Denis Căciulă, Head of Deposit Management în cadrul TBI Bank, menţionează: "În prezent, fiecare dintre noi are un obiectiv când vine vorba despre economisire - fie că punem bani deoparte pentru o nouă maşină, pentru o locuinţă, pentru o vacanţă într-un loc exotic sau pentru bătrâneţi liniştite. Ca să atingem acest obiectiv trebuie să avem în vedere un orizont de timp potrivit pentru noi şi să economisim eficient. Asta înseamnă o dobândă bună care, în cel mai bun caz, să depăşească rata inflaţiei şi, foarte important, o soluţie de economisire fără costuri ascunse, care ne-ar putea diminua economiile. Pe scurt, dobânzi atractive, flexibilitate şi zero costuri ascunse, adică tocmai aspectele care stau la baza produselor noastre".

Pe lângă noul produs de economisire, începând cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat dobânzile oferite la toate depozitele în lei, cu scadenţe care variază între 1 şi 36 de luni, oferind între 1,6% şi 4,4% pe an în funcţie de perioada aleasă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie