TBI Bank încheie un parteneriat cu cora România şi oferă clienţilor soluţia de plată "cumpără acum, plăteşte mai târziu"

S.B.
Companii / 03 decembrie 2021

TBI Bank încheie un parteneriat cu cora România şi oferă clienţilor soluţia de plată "cumpără acum, plăteşte mai târziu"

TBI Bank continuă să se extindă şi încheie un parteneriat cu cora România, pentru a le oferi clienţilor o experienţă de cumpărare personalizată şi digitală, direct în magazin, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Parteneriatul cu cora face parte din strategia TBI Bank de a fi mai aproape de clienţii săi şi de a sprijini comercianţii în procesul de atragere de noi clienţi.

Astfel, TBI Bank oferă clienţilor cora posibilitatea de a cumpăra orice au nevoie, printr-o experienţă simplă şi rapidă, prin eşalonarea în timp a plăţilor. Mai exact, după ce aleg produsele pe care doresc să le cumpere, clienţii îşi pot finanţa rapid achiziţia prin completarea unui simplu formular la punctul de vânzare TBI. Cererea este analizată pe loc, iar aprobarea este acordată imediat. Clienţii au, de asemenea, opţiunea de a continua procesul online dacă doresc să finalizeze achiziţia ulterior.

"Clienţii noştri, parteneri comercianşi şi consumatori, sunt în centrul a tot ceea ce facem, iar o abordare orientată spre viitor este crucială atunci când vine vorba de asigurarea unei experienţe de cumpărare personalizate, digitale şi atractive pentru ei. Ne străduim întotdeauna să oferim partenerilor noştri servicii mai bune şi să răspundem cât mai bine cerinţelor în continuă schimbare din piaţă şi obiceiurilor dinamice de cumpărare ale românilor. Prin parteneriatul cu cora, suntem alături de clienţii care doresc să facă achiziţii acum şi să plătească mai târziu, în rate care se potrivesc bugetului lor", a spus Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions în cadrul TBI Bank.

"Parteneriatul cu TBI Bank ne permite să ajutăm clienţii să acceseze rapid opţiuni de plată convenabile şi potrivite nevoilor lor, printr-un proces care necesită doar completarea unui formular direct în magazinele noastre. Astfel, dorim să le oferim clienţilor soluţii simple pentru a achiziţiona produsele de care au nevoie chiar şi atunci când nu dispun de bugetul necesar. Serviciul este ideal pentru cei care vor să îşi modernizeze locuinţa prin achiziţionarea de mobilă sau electrocasnice, dar şi pentru tinerii care doresc un upgrade al soluţiilor IT pe care le deţin, cum ar fi un laptop sau un smartphone de ultimă generaţie", a declarat Marilena Cȋrsteanu, Marketing Omnicanal Manager la cora România.

Sub marca TBIPay, TBI este lider de piaţă pe segmentul Buy now, Pay later atât în Bulgaria, cât şi în România. TBIPay a ajuns în prezent la 11.000 de parteneri din diverse industrii, acoperind întreaga gamă de servicii - de la electronice şi bunuri de folosinţă îndelungată, produse de uz casnic şi auto şi până la servicii stomatologice şi medicale. În plus, TBI colaborează cu jucători importanţi din industrie, cum ar fi cei mai mari retaileri din România şi din Bulgaria, precum şi cu principalul furnizor de servicii de plată PayU, a cărui ofertă de creditare sub marcă proprie este dezvoltată de TBI în cadrul unui parteneriat exclusiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro