TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani cu o dobândă record de 10%

F.D.
Bănci-Asigurări / 8 iunie 2022

Lukas Tursa, TBI Bank

Lukas Tursa, TBI Bank

Creşterea preţurilor continuă să reducă puterea de cumpărare a românilor, iar inflaţia tot mai mare continuă să erodeze economiile acestora. Pentru a ajuta clienţii să-şi protejeze banii şi să obţină randamente real pozitive, TBI Bank lansează un nou depozit pe 5 ani, cu o dobândă de 10%. În plus, banca a actualizat toate dobânzile la depozitele în lei pentru a se adresa şi clienţilor care preferă scadenţele pe termen scurt şi mediu, potrivit unui comunicat de presă.

Dobânda record oferită pentru noua scadenţă şi actualizarea dobânzilor la depozitele existente reprezintă încă o acţiune menită să susţină promisiunea TBI Bank faţă de clienţi de a fi cel mai bun loc pentru economiile lor. TBI Bank oferă acum scadenţe între 1 şi 60 de luni, cu unele dintre cele mai bune dobânzi din piaţă, începând cu 5% pentru depozitul pe o lună, 8% pentru cel pe 12 luni, 8,75% pentru cel pe 24 de luni şi 9,50% pentru cel pe 48 de luni.

"În condiţiile în care BNR se aşteaptă ca inflaţia să scadă sub 10% în următorii ani, le oferim clienţilor noştri un instrument de economisire eficient pentru a atenua efectele negative ale inflaţiei şi pentru a obţine un randament real, pozitiv şi previzibil pentru banii lor", spune Lukas Tursa, SVP Funding, TBI Bank.

Suplimentar, TBI Bank susţine clienţii şi prin servicii excepţionale şi comisioane 0 pentru deschiderea unui cont de depozit online sau offline, în sucursale, dar şi pentru administrarea şi depunerea sau retragerea banilor în numerar la scadenţă.

Clienţii îşi pot prelungi uşor depozitul dacă aleg reînnoirea automată la scadenţă şi capitalizarea dobânzii. De asemenea, ei beneficiază în continuare de o dobândă anuală de 1% chiar şi atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen şi aleg să închidă depozitul mai devreme dacă apar nevoi neprevăzute.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Fac de rusine porcaria numita Tezaur de la Min Finante.

    1. Cine te opreste

      O să fie 10 % și la Tezaur și Fidelis in emisiunea din august

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

31 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9696
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6562
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1125
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7565
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.0418

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro