Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TBI Bank, parteneriat cu Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru o soluţie digitală inovatoare de finanţare

I.M.
Bănci-Asigurări /

TBI Bank, parteneriat cu Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru o soluţie digitală inovatoare de finanţare

TBI Bank anunţă un nou parteneriat prin care oferă clienţilor o soluţie digitală de creditare pentru servicii stomatologice în Clinicile Dentare Dr. Leahu,se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, românii pot accesa acum soluţia 100% digitală oferită de TBI Bank pentru a-şi trata problemele stomatologice şi a plăti ulterior în rate, în contextul în care clinicile stomatologice se vor redeschide gradual începând din 15 mai.

"În 2019, aproximativ 50% dintre români nu s-au dus deloc la dentist, în principal din cauza lipsei resurselor financiare, iar peste 20% au declarat că nu intenţionează să meargă nici în perioada următoare la un control, arată un studiu efectuat de Clinicile Dentare Dr. Leahu. În plus, în perioada stării de urgenţă, pacienţii au întâmpinat dificultăţi în accesarea serviciilor stomatologice necesare, iar cei mai mulţi au amânat vizita la dentist pentru perioada imediat următoare ieşirii din starea de urgenţă.", arată comunicatul.

Ionuţ Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI, a declarat: "La TBI, vrem ca românii să-şi păstreze un zâmbet sănătos fără să se preocupe de aspectele financiare atunci când apare o problemă stomatologică. De aceea, oferim o soluţie digitală simplă, care permite pacienţilor să beneficieze de îngrijirea medicală de care au nevoie şi să plătească în rate potrivite bugetului familiei".

Sursa citată menţionează că, prin parteneriatul cu Clinicile Dentare Dr. Leahu, clienţii pot folosi soluţiile TBI pentru a plăti serviciile dentare de care au nevoie, de la proceduri de bază precum tratarea cariilor şi până la proceduri complexe precum implanturi, într-un proces de creditare complet digital, care poate fi încheiat imediat, în mai puţin de 10 minute. După stabilirea unui plan de îngrijire, pacienţii pot afla soluţia de finanţare care se potriveşte cel mai bine nevoilor lor şi pot urma procesul de aprobare a creditului în cadrul clincii, fără a mai fi nevoie să meargă la bancă.

"Obiectivul nostru pe termen lung este ca pacientul român să beneficieze de sănătate reală şi de experienţă excepţională atunci când accesează servicii stomatologice. Aceasta presupune ca în fiecare centru din reţeaua noastră să putem oferi toate opţiunile de tratament la standardul actual, dar şi să facilităm accesibilitatea pacientului la serviciile noastre prin metode noi de plată. Prin parteneriatul cu TBI, facem încă un pas în a aduce această normalitate la nivelul ţării", spune Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Clinica asta a dr.Leahu,e pe toata media.

    Reclama mascata.Daca e asa bun ce nevoie are de atata reclama,care dupa cate stiu e interzisa in domeniul medical.

    Vad ca altii nu mai fac atata caz de ce fac,dar asi vad de treaba. 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS