Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TECU:"Este josnic comportamentul administraţiei de la Bucureşti faţă de milioanele de românii din diaspora"

A.C.
Miscellanea /

"Este josnic comportamentul administraţiei de la Bucureşti faţă de milioanele de românii din diaspora"

Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE) cer suplimentarea personalului vamal din cauza numărului mare de cetăţeni români ce se întorc din diaspora în ţările unde muncesc, potrivit unui comunicat de presă.

Reprezentanţii Federaţiei transmit: "Este inadmisibil ca dupa atâţia ani de experienţe nefericite aturorităţile române să fie la nesfârşit «luate prin surprindere». Se ştie clar ca in perioada sarbătorilor de Crăciun şi de Paşte românii din diaspora se folosesc de puţinele lor zile libere pentru a se reîntâlni cu familiile din ţară".

Daniel Tecu, preşedintele FADERE a declarat: "Este josnic comportamentul administraţiei de la Bucureşti faţă de milioanele de românii din diaspora. Se pare că suntem buni doar ca să injectăm anual miliarde de Euro în economie. După ce stăm luni de zile departe de familiile noastre, şi atunci când venim în ţară suntem trataţi cu ostilitate".

Tecu a adăugat că situaţia este şi mai "penibilă din cauza metehnelor binecunoscute ale vameşilor de a confisca din bagaje tot ce se poate în aşteptarea şpăgii" .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS