Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Tehnologia 5G de la Huawei va fi folosită în peste 20 de ţări europene

F.D.
Media-Advertising /

Tehnologia 5G de la Huawei va fi folosită în peste 20 de ţări europene

Gigantul producător chinez, Huawei, a fost în centrul multor probleme, în special cu SUA. Dacă problema cu Statele Unite s-ar încheia, ar fi mult mai bine, consideră reprezentanţii companiei. Cu toate acestea, SUA face tot ce poate pentru a se asigura că ţările aliate nu sprijină Huawei (în special 5G), potrivit oficialilor Huawei. Ca urmare, cel mai recent brand al companiei Huawei nu utilizează Google Mobile Services. Compania a reuşit totuşi să acopere golul cu Samsung şi este pe cale să devină cel mai mare producător de telefoane la nivel mondial. Potrivit unui sondaj recent, peste 20 de ţări din Europa au dezaprobat cererea SUA şi vor folosi 5G de la Huawei.

Mai exact, 21 de ţări europene vor folosi 5G de la gigantul chinez. Ţările sau regiunile care au ales în mod clar echipamentele 5G de la Huawei sunt Marea Britanie, Franţa, Germania, Norvegia, Italia, Monaco, Spania. Printre altele se numără Elveţia, Irlanda, Portugalia, Olanda, Finlanda, Grecia, Cipru, Austria, România, Ungaria, Turcia, Suedia, Rusia şi Serbia.

Recent, operatorul spaniol, Telefonica, a confirmat că va utiliza echipamentele Huawei în reţeaua sa de bază 5G. Cu toate acestea, va adopta o strategie care implică mai mulţi furnizori. Operatorul utilizează deja Huawei în reţelele sale de bază 2G şi 4G.

În plus, Telefonica, unul dintre cei trei mari operatori de telecomunicaţii din Germania, va utiliza, de asemenea, echipamente Huawei şi Nokia pentru a construi reţelele 5G. Mai mult, compania norvegiană Telecom a mai spus că, în construcţia reţelelor 5G, va continua să utilizeze echipamente de la Huawei. Cu toate acestea, va adăuga compania suedeză, Ericsson, în lanţul său de aprovizionare.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS