Antibiotice Iaşi
ICT

Tehnologia a revoluţionat modelele de afaceri

A.P.
Comunicate de presă / 09 iulie 2020

Tehnologia a revoluţionat modelele de afaceri

Tehnologia în afaceri are un rol foarte important, deoarece a dus la creşterea industriei comerţului şi la modificarea şi revoluţionarea modelelor de afaceri, este una dintre concluziile webinarului organizate de Supreme Council of European Business (SCEB) și Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC).

Cei prezenti la evenimentul online au conchis, printre altele, ca pandemia a creat un context care demonstrează încă o dată importanța tehnologiei pentru companii, indiferent de dimensiune.

Prima intervenție a aparținut Excelenței Sale, Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord - Dan Mihalache, care a vorbit despre oportunitățile pe care le au companiile post COVID-19.

Bogdan Văduvă, Atașat Comercial în cadrul Ambasadei Române în Marea Britanie și Irlandei de Nord a subliniat nevoia de a găsi soluții în această perioadă prin intermediul tehnologiei, astfel încât companiile să continue să funcţioneze.

Mehmet Sumeroglu, Președintele Supreme Council of European Business a vorbit despre oportunitățile și facilitățile pe care tehnologia le oferă astăzi oamenilor de business. Acesta a făcut o paralelă cu comerțul de acum 25 de ani, când mijloacele de comunicare erau faxurile și telefoanele fixe, comparativ cu prezentul, când vânzarea se poate face fără întâlniri fizice

Acesta a declarat: "Calitatea pe care oamenii de business trebuie să o deprindă este capacitatea de a se adapta indiferent de situație sau de condițiile economice. Antreprenorii și nu numai au responsabilitatea de a găsi soluții pentru a-și îmbunătății procesul de lucru, dar și pentru a face față schimbărilor inevitabile, astfel încât companiile lor să își continue dezvoltarea și să fie profitabile".

Speaker la eveniment a fost și Kees Cramer, Vice-Președinte SCEB, care a prezentat laude inteligenței artificiale în industria transportului și logisticii. Acesta a evidenţiat beneficii majore aduse de către ea, precum: reducerea consumului în procent de 30% în sistemul de gestionare a vehiculelor, reducerea rapoartelor de accidentări, monitorizarea livrărilor și multe altele, scrie comunicatul de presă.

Constantin Stan, Managing Partner Enviso, a avut o intervenţie prin care a adus în discuție facilitățile pe care le creează tehnologia în procesul optimizării companiilor. El a pus accent pe dezvoltarea proiectelor de Robotic Process Automation.

Cei 4 vorbitori au adus soluții adaptative, cât și exemple concrete de reușite, pentru perioada post-pandemică a mediului de afaceri. La eveniment au participat reprezentanți ai SCEB Bulgaria, antreprenori, oameni de business și lideri din România, Bulgaria, Grecia și Marea Britanie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Boromir

Curs valutar BNR

07 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9262
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0800
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4941
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6770
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.7720

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro