Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TEHNOLOGIE DIGITALAUniversitatea din Malta introduce un master în blockchain

Ziarul BURSA #Internaţional /

Universitatea din Malta a anunţat official introducerea unui master în blockchain. Cursul "Blockchain and Distribuit Ledger Technology", care şi-a întâmpinat primii cursanţi în această lună, este un grad multi-disciplinar oferit de Centrul pentru Tehnologii Distribuite al Universităţii. Valoarea masterului se ridică la 13.400 de euro pe an şi se desfăşoară pe trei semestre.

Diploma de master, care este oferită cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, va pregăti oameni din diferite industrii cu o abordare multidisciplinară a sistemului cripto. "Programatorii vor avea nevoie de cunoaşterea cadrelor de reglementare şi legale în cadrul cărora sunt propuse contracte inteligente şi, în mod similar, avocaţii ar trebui să înţeleagă obligaţiile prevăzute în contractele inteligente", arată prospectul specializării.

Variantele de grad sunt oferite în funcţie de specializare. Studenţii se pot concentra fie pe tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor, drept şi reglementare, sau afaceri şi finanţe.

Administratorii cursului speră ca absolvenţii să încheie specializarea cu o înţelegere a ceea ce sunt blockchain şi Distributed Ledger Technology (tehnologia registrelor distribuite), cum funcţionează şi cum pot descentraliza aplicaţiile.

Malta a încurajat companiile blockchain să înfiinţeze magazine pe insulă prin stimulente fiscale lucrative, iniţiative guvernamentale şi reglementări prietenoase despre criptare. Acest lucru duce la companii ca Binance şi OKEx să îşi bazeze sediul acolo

Acest master urmează modelul altor cursuri interdisciplinare legate de tehnologie, precum cele oferite de Institutul Internet al Universităţii Oxford, Institutul Berkman Klein de la Harvard sau Laboratorul Media al MIT.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS