Telekom Romania Mobile Communications anunţă echipa completă de top management

G.U.
Macroeconomie / 01 octombrie

Dina Tsybulskaya - CEO al Telekom Romania Mobile Communications S.A

Dina Tsybulskaya - CEO al Telekom Romania Mobile Communications S.A

Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunţă echipa completă de conducere executivă a companiei începând cu 1 octombrie 2021, conform unui comunicat de presă.

Dina Tsybulskaya a fost numită în funcţia de CEO al Telekom Romania Mobile Communications S.A. începând cu data de 1 septembrie 2021. Dina Tsybulskaya şi-a început cariera în industria telecomunicaţiilor în 2007, în Grupul Telekom Austria, unde a deţinut poziţia de Marketing Director până în 2012. A continuat în Turkcell Group, deţinând mai multe poziţii de top management între anii 2012 şi 2015, precum Commercial Director, apoi Senior Vice President, iar din 2015 până în 2018, a fost Executive Director în cadrul operatorului de servicii de telecomunicaţii mobile Life din Belarus. Între 2016 şi 2019 a condus Software Development Supervision Committee al Lifetech Corp. Înainte de a prelua conducerea Telekom Romania Mobile, Dina Tsybulskaya a fost CEO al Crnogorski Telekom timp de un an şi jumătate. Are experienţă vastă în dezvoltarea strategiei, marketing şi financiar, iar pregătirea sa include instituţii de renume.

Nicolas Mahler este numit Director Executiv Financiar. El are o lungă listă de reuşite în gestionarea companiilor de mari dimensiuni şi în administrarea proiectelor de transformare. Domeniile sale de expertiză includ coordonarea financiară şi operaţională a afacerilor, dar şi a agendei de transformare digitală, cum ar fi roboţii (RPA) şi inteligenţa artificială (AI). În acest sens, el a coordonat realizarea celei mai mari ferme de roboţi din Europa. Nicolas Mahler a ocupat poziţiile de SVP Business Management, respectiv membru al Comitetului Executiv la Deutsche Telekom Services, înainte de a se alătura operaţiunilor din România ale Telekom. La Telekom Romania Mobile, viitoarele sale obiective sunt gestionarea domeniilor financiar, achiziţii, wholesale şi RPA, pentru a sprijini în continuare creşterea afacerii pe mobil.

Andreea Cramer este numită Director Executiv Comercial. Ea are peste 20 de ani de experienţă în telecomunicaţii, cu peste 10 ani în funcţii de conducere, atât în zona de consumer, cât şi în cea de business. Printre competenţele cheie ale Andreei Cramer se numără implementarea strategiilor de marketing pentru toate segmentele rezidenţiale şi business, brand management şi managementul produselor, de la serviciile telecom de bază, până la cloud şi ICT. Andreea are o licenţă în comunicare şi relaţii publice la Universitatea Bucureşti, precum şi în studii postuniversitare la Facultatea David Ogilvy. Misiunea ei în Telekom Romania Mobile este de a relansa cu succes experienţa completă a serviciilor mobile pentru segmentele de consumatori rezidenţiali şi business, prin transformarea echipelor comerciale orientate în totalitate către client.

Florina Tănase este numită Director Executiv Resurse Umane, Juridic şi Relaţii Externe. Ea are peste 16 ani de experienţă în poziţii de management executiv în domeniile juridic, guvernanţă corporativă, reglementare, conformitate, securitate, CSR şi comunicare corporativă, în industrii puternic reglementate, cum ar fi Telco şi Farma. Florina Tănase deţine o diplomă EMBA de la Tiffin University, precum şi o diplomă de practică internaţională în M&A şi Organizaţii Internaţionale de Afaceri de la International Bar Association & College of Law of England and Wales. Recent, a absolvit programul International Directors Program la INSEAD. În calitate de Director Executiv Resurse Umane, Juridic şi Relaţii Externe, Florina Tănase va conduce proiectele legate de relaţii publice, activităţile departamentelor resurse umane, juridic, reglementare şi securitate, conformitate şi comunicare.

Alexander Jenbar a fost numit Director Executiv Tehnologie şi Informaţie la data de 16 august 2021. El are o experienţă profesională de 23 de ani, dintre care 15 ani au fost în roluri de management în companii renumite de pe piaţa de telecomunicaţii, unde a îndeplinit roluri precum Chief Operations Officer în cadrul TDC Net AS - TDC Group Denmark (2019-2021), responsabil de întreaga zonă de tehnologie, operaţiuni clienţi şi calitatea reţelei, precum şi rolul de Director Operaţiuni şi Managing Director Reţea în cadrul A1 Telekom Austria Group (între 2012 şi 2019). Misiunea sa este de a coordona toate activităţile de livrare şi operare a reţelei, IT şi digitale, acoperind atât reţeaua de acces, cât şi reţeaua de bază, susţinând livrarea de servicii de înaltă calitate către clienţii T.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9487
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3767
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8121
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.2179

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro