Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

TELEKOM ROMÂNIANoi oferte comerciale pentru a răspunde nevoilor de conectivitate şi entertainment

F.D.
Companii /

Noi oferte comerciale pentru a răspunde nevoilor de conectivitate şi entertainment

Peste 70% dintre români deţin cel puţin două televizoare în casele lor, iar peste 60% dintre acestea sunt cu ecran plat şi doar 20% sunt smart, informează un comunicat remis Redacţiei.Pornind de la dorinţele românilor şi ţinând cont de faptul că în această perioadă numărul orelor petrecute în faţa televizorului s-a dublat, ajungând la şapte ore pe zi, în medie, potrivit măsurătorilor TV realizate de Kantar Media, Telekom Romania lansează oferta Smart TV Stick.

Noua ofertă Smart TV Stick include acces la 47 de canale TV online relevante pentru români (ştiri, sport, muzică, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV şi dispozitivului Google Chromecast, care permite utilizatorilor să redea conţinutul aplicaţiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului. Astfel, cu oferta Smart TV Stick, românii se pot bucura de un abonament de televiziune, fără a avea nevoie de ajutorul unui tehnician pentru instalare, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare sau găuri în pereţi şi în acelaşi timp, au ocazia să îşi transforme televizorul cu ecran plat într-un televizor Smart, cu acces la internet. Dispozitivul Google Chromecast preia conţinutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicaţiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, şi îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcţia "cast". Pentru a folosi Chromecast-ul este nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică şi un cont Google activ, necesar configurării iniţiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicaţiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify). De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului şi fotografiile, clipurile video sau melodiile preferate de pe telefonul mobil. El poate fi utilizat pe orice tip de televizor care respectă condiţiile menţionate mai sus. Noua ofertă Smart TV Stick este disponibilă începând de astăzi, 6 aprilie, în două variante de preţ: la 2 euro/lună (aprox. 10 lei), cu 47 de canale incluse şi la 5 euro/lună (aprox. 24 de lei), cu 71 de canale, incluse timp de 24 de luni. Dispozitivul Chromecast este oferit în chirie cu reducere 100% pe întreaga perioadă contractuală.

În plus, clienţii care se abonează în perioada 6 aprilie 2020 - 17 mai 2020 la serviciul de televiziune de la Telekom beneficiază de 50% reducere din costul abonamentului timp de 6 luni, HBO şi HBO GO incluse 12 luni şi de oferta Smart TV Stick, fără costuri suplimentare, împreună cu livrarea gratuită la domiciliu a dispozitivului Google Chromecast. Clienţii pot comanda oferta Smart TV Stick în magazinele Telekom, la numărul 1930 sau pe www.telekom.ro.

Ţinem România conectată

Pentru a sprijini în continuare nevoia de conectare din această perioadă, Telekom Romania extinde ofertele comerciale lansate la începutul anului 2020 pentru cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania, în perioada 6 aprilie 2020 - 17 mai 2020, mai informează sursa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS