Revista BURSA Construcţiilor

Telios Care se listează pe SeedBlink

S.B.
Piaţa de Capital / 10 mai

Telios Care se listează pe SeedBlink

Telios Care se află la a treia rundă de finanţare, investiţiile atrase anterior totalizând 350.000 de euro

Telios Care, furnizor de servicii de telemedicină din România, dă startul unei noi runde de finanţare, prin intermediul platformei online de investiţii SeedBlink, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Prin această listare, compania ţinteşte atragerea unei finanţări de 800.000 de euro, Telios Care fiind evaluată pre-money la 5,5 milioane de euro.

Telios Care se află, în prezent, la a treia rundă de finanţare. Prima dintre ele a avut loc în 2018 şi a asigurat o finanţare de 150.000 de euro, bani folosiţi pentru dezvoltarea platformei, a îmbunătăţirii software-ului şi a sistemelor utilizate. Cea de-a doua rundă de finanţare s-a încheiat la finalul anului 2020, după atragerea a 200.000 de euro, investiţie care a asigurat şi lansarea modelului american de "prescription fulfillment" - reţete digitale trimise de medici, respectând toate protocoalele de securitate, direct la farmaciile indicate de pacienţi.

"Noua rundă de investiţii ne permite ca, până la finalul anului 2022, să îmbunătăţim accesul pacienţilor la servicii medicale de calitate, prin introducerea pe piaţă a dispozitivelor medicale la distanţă, prin adăugarea de noi servicii în platformă care oferă chiar posibilitatea vizitelor la domiciliu, dar şi să creştem procentul de afecţiuni complexe rezolvate prin telemedicină. Telios va adresa puternic, în următoarea perioadă, şi afecţiunile cornice, cu precădere cele legate de diabet şi boli cardiovasculare", spune Philip Choban, CEO, Telios Care, adăugând: "Aceste lucruri presupun extinderea serviciilor oferite cu 3 linii noi, Medical Device, Home Nurse şi Chronic Care, concomitent cu creşterea numărului de specialităţi medicale în platformă".

La nivel internaţional, Telios Care vizează, în primă instanţă, extinderea în Europa de Est cu servicii de tip second opinion (a doua opinie), adăugând ulterior noi servicii.

În prezent, Telios Care este o structură pe acţiuni cu 30 de acţionari, compusă atât din fondatori, cât şi din investitori, printre care se află şi investitori de la Transylvania Angels Network, Growceanu Angel Investment şi Tech Angels.

"Ca şi angel investor, am investit în 15 proiecte de start-up, în diferite domenii, şi aş putea spune că Telios este unul dintre cele mai mature. După trei ani de activitate, a făcut cele mai mari progrese, pe mai multe paliere: evoluţia echipei, număr de clienţi, rezultate financiare, evoluţia modelului de business şi a parteneriatelor strategice. Sunt foarte mulţumit de cum a evoluat în aceşti trei ani şi există perspective de a accelera această evoluţie în perioada următoare cu sprijinul unor investitori care ni se vor alătura în următoarea rundă" spune Florin M. Pop, Founding Investor, Telios Care.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

17 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9242
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1226
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5075
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7620
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.3938

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
CCIB - Emitere de certificate forta majora
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro