Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

TEODOR MELEŞCANU O voi susţine şi în turul doi al alegerilor pe Viorica Dăncilă

B.D.
Politică /

 O voi susţine şi în turul doi al alegerilor pe Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al Partidului Forţa Naţională (PFN), Teodor Meleşcanu, a declarat că o va susţine şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe Viorica Dăncilă, candidata PSD.

"Am avut mai multe discuţii. Nu am ascuns niciodată faptul că am susţinut-o pe doamna Dăncilă în primul tur şi o voi susţine şi în turul doi al alegerilor (n.r. prezidenţiale) şi, din ceea ce am văzut la colegii mei, probabil că marea lor majoritate vor urma această idee", a precizat Meleşcanu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa Consiliului Naţional al PFN, unde a fost validat ca preşedinte interimar al partidului.

În context, el a spus că a fost mulţumit de modul în care a fost organizat în diaspora primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Întrebat dacă intenţionează să se alieze cu PSD pentru a-şi menţine funcţia de preşedinte al Senatului, Meleşcanu a răspuns că PFN este un partid de centru, deschis spre toate partidele.

"Aşa cum v-am spus, noi suntem un partid de centru, suntem deschişi spre toate partidele, noi nu avem opţiuni deja adoptate în acest moment, însă în mod evident va trebui să ne gândim şi la ceea ce vom face pe mai târziu şi asta împreună cu colegii mei din conducerea partidului", a punctat liderul PFN.

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Cui îi pasa tataie ?

  Cum o susti matale ? 

  1. Cu in circ de tractor, altfel s-ar speti de la greutate si ar produce un accident; adică ar putea-o răsturna, în loc să o propulseze.

  ...

  1. :))))

   DA , PARTIDUL ASTA , DE UNDE A MAI APARUT , SI CAND ??? CA N-AM AUZIT DE EL PANA ACUM !!! POT SA-MI FAC SI EU , CU NEVASTA-MEA , SI CU FI-MIU , 1 PARTID ??? AM AUZIT CA , IN 3 INSI , SE POATE !!! O SA-L BOTEZ , PARTIDUL CHE GHEVARA !!!

   Ia 5 lei și ai liber azi de la postat comentarii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie