Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

TEODOR MELEŞCANU:Prin crearea unui consens în societate, putem transforma şi moderniza România

L.I.
Politică /

Teodor Meleşcanu (sursa: Facebook)

Teodor Meleşcanu (sursa: Facebook)

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a afirmat azi, în cursul şedinţei solemne de la Parlament că politicienii români trebuie să fie maturi şi responsabili, indiferent de guvernare. Acesta menţionează că se bucură de implicarea cetăţenilor în viaţa politică, potrivit News.ro.

Meleşcanu a declarat în timpul discurs: "Este o zi a memoriei care determină pe fiecare român în parte să se reconecteze cu istoria, cu tot ce înseamnă trecutul nostru glorios. (...) A venit momentul să privim prezentul cu încrederea că puterile noastre pot determina, la rândul lor, un destin măreţ pentru România. De aceea trebuie să acţionăm cu responsabilitate şi maturitate politică în faptele noastre şi trebuie să dovedim în fiecare zi, indiferent de oamenii politici, de guverne sau de partide că numai împreună, prin crearea unui consens în societate putem transforma şi moderniza România", potrivit sursei menţionate.

Meleşcanu a subliniat unitatea şi "conştiinţa" de care au dat dovadă românii în urmă cu 30 ani, la înlocuirea regimului comunist.

Acesta a afirmat: "Remarcăm aceeaşi determinare şi acelaşi elan în ultimii ani când, în faţa crizelor economice şi politice, doar uniţi am putut lua deciziile cele mai bune. Nu pot decât să mă bucur când observ că cetăţenii sunt din ce în ce mai activi şi implicaţi în viaţa societăţii şi implicit în viitorul ţării noaste", a subliniat preşedintele Senatului", mai menţionează sursa.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Domnilor, chiar nu e nimeni în stare să-l de-a jos pe acest elefant...rinocer !?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  melesteul meleshtenizat vorbeste incurcat....ce idee de-mparat, cica-s dezbinat, de fapt eu, sint dezbinat de babushca lui, comunistu' nr.1: ion si iliescu-i zicea colea prin cartier....

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS